Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nezobrazují se oznámení na zamčené obrazovce

(Téma vytvořeno: 17-04-2021 04:06 PM)
11376 Zobrazení
KevinarCZ
Apprentice
Možnosti

Zdravím,
pořídil jsem si Galaxy S20 FE 5G (Snapdragon) a řeším problém, kdy nedokážu telefon, resp. jeho displej donutit, aby se probudil ("rozsvítil") když přijde nová notifikace, např. zpráva z messengeru (WhatsApp, Facebook, apod). abych si je mohl přečíst musím nejprve displej probudit (2x tapnout). Mohl bych poprosit o radu, kde probuzení displeje při příchodu oznámení aktivuji.

Děkuji 

Aktuální nastavení:
Oznámení > Stručné > Zobrazit i při vyp. obrazovce > Disable
- po přepnutí na Podrobně je situace stejná
Oznámení > Rozšířené nastavení > Zobrazit ikony oznámení > Všechna oznámení

Zamknout displej > Typ zámku displeje > PIN + Otisk prstu
Zamknout displej > Always On Display >Disable
- přepnutí na Enable bez efektu
Zamknout displej > Oznámení > Detaily
Zamknout displej > Oznámení > Skrýt obsah > Disable
Zamknout displej > Oznámení > Zobrazovat oznámení > Upozornění a tichá oznámení

Verze softwaru: G781BXXU2CUD1/G781BOXM2CUC9/G781BxxU2CUD1 - aktuální

0 Like
KevinarCZ
Apprentice
Možnosti

Nejsem si úplně jist. Mám telefon týden a toto chování pozoruji poslední 3 dny. Zítra zkusím provést Tovární nastavení, abych eliminoval chybu způsobenou některou z mých aplikací.

VeronikaPV
First Poster
Možnosti
Dobrý den, mě pomohlo jen tovární nastavení. 😉 Zkoušela jsem kde co, několikrát volala na help a nic. Určitě doporučím reset, taky sem se s tím trápila dlouho.
0 Like
KevinarCZ
Apprentice
Možnosti

Děkuji za informaci. Teď jsem jej akorát provedl, tak uvidím, jak se bude telefon chovat.

0 Like
KevinarCZ
Apprentice
Možnosti

Tak factory reset nepomohl 😕

0 Like
VeronikaPV
First Poster
Možnosti
Já jsem jej prováděla 2x, samsung mám poprvé, tak na něj nejsem pořádně zvyknuta, po tom prvním se neprovedl kompletně, aplikace zůstali, jen se smazalo pár věcí, tak jsem musela znova až se kompletně smazal cely tel. Nechápu proč se tak stalo, oba jsme doma na to hleděli, nestalo se Vám to třeba také? Jinak už netuším co poradit dále. Snad se zadari. 😉
0 Like
KevinarCZ
Apprentice
Možnosti

Kdyby někdo znal řešení, rád jej uvítám. 3x factory reset s přenesením nastavení + aplikací, s instalací pouze aplikací a bez kopírování dat ze starého zařízení. Všechny pokusy bezúspěšné.
Děkuji všem za pomoc.

0 Like
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Zobrazit i při vypnuté obrazovce-disable?
0 Like
KevinarCZ
Apprentice
Možnosti

Nastavení se týká pouze minimalizovaných oznámení. Pokud nastavím Disable, měly by se logicky zobrazovat oznámení detailní.

0 Like
RightCube
Explorer
Možnosti
Dobry den, pokud vam to drive fungovalo a pak najednou ne, tak se techto nastaveni neco tezko dohledava. V kazdem pripade, pokud delate tovarko a pak si tam nahrajete zpet nastaveni a aplikace, nebo jen aplikace, delal jste to zbytecne. Pro testovaci ucely je nutne mit zarizeni v tovarnim nastaveni bez preneseni jakychkoliv dat. Udelejte kompletni faktory reset, nechte zarizeni v tovarnim nastaveni. Kontakty a maily z google uctu si klidne stahnete. A pak zacina ta otravna cast testování. Sam nejlip vite, za jak dlouho se vam to pokazi. Pokud se po delsi dobe chyba neobjevi zacina cast instalace aplikaci a zjistovani, ktera to muze zpusobovat. Je to titerna prace. Drzim palce.
0 Like
JaPomi
Explorer
Možnosti

Podařilo se vyřešit? Pokud ne, vypněte v celkovém nastavení notifikací zobrazování na Always on displeji

Screenshot_20210615-180601_Settings.jpg

(mimochodem, bude se to tam stejně zobrazovat, asi udělali soudruzi ze Seoulu někde chybku). 

0 Like