Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nezobrazují se oznámení na zamčené obrazovce

(Téma vytvořeno: 17-04-2021 04:06 PM)
11352 Zobrazení
KevinarCZ
Apprentice
Možnosti

Zdravím,
pořídil jsem si Galaxy S20 FE 5G (Snapdragon) a řeším problém, kdy nedokážu telefon, resp. jeho displej donutit, aby se probudil ("rozsvítil") když přijde nová notifikace, např. zpráva z messengeru (WhatsApp, Facebook, apod). abych si je mohl přečíst musím nejprve displej probudit (2x tapnout). Mohl bych poprosit o radu, kde probuzení displeje při příchodu oznámení aktivuji.

Děkuji 

Aktuální nastavení:
Oznámení > Stručné > Zobrazit i při vyp. obrazovce > Disable
- po přepnutí na Podrobně je situace stejná
Oznámení > Rozšířené nastavení > Zobrazit ikony oznámení > Všechna oznámení

Zamknout displej > Typ zámku displeje > PIN + Otisk prstu
Zamknout displej > Always On Display >Disable
- přepnutí na Enable bez efektu
Zamknout displej > Oznámení > Detaily
Zamknout displej > Oznámení > Skrýt obsah > Disable
Zamknout displej > Oznámení > Zobrazovat oznámení > Upozornění a tichá oznámení

Verze softwaru: G781BXXU2CUD1/G781BOXM2CUC9/G781BxxU2CUD1 - aktuální

0 Like
20 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den,

nastavené mám vše úplně přesně jako Vy a při přijatém oznámení se mi zobrazí na pár vteřin příchozí zpráva (např. messenger) na vypnutém displayi a poté display zhasne.

Nepamatuji si ani, že by to mělo fungovat jiným způsobem. 

0 Like
KevinarCZ
Apprentice
Možnosti

Ano, tak by to mělo fungovat. Po příchodu nové zprávy se rozsvítí displej, např. na 3s, a poté zase zhasne. Toto se ovšem v mém případě neděje. Displej je zhasnutý neustále. Pouze je slyšet zvuk notifikace.

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Jo takhle. Pak bych zkusil prošmejdit jednotlivé aplikace, zda není u nich něco zakázáno či odškrtnuto, že se nezobrazují.

0 Like
KevinarCZ
Apprentice
Možnosti

Kdyby se tak dělo u jedné aplikace, tak bych hledal v nastavení oznámení jí samotné. Bohužel se tak děje u všech notifikací, což značí spíše globální problém, nežli problém jedné/dvou aplikací.

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Rozumím. Koukněte do nastavení oznámení např. messengera.
Nastavení - aplikace - messenger - oznámení. Máte zde nastaveno zobrazit oznámení? Viz screenshot

Screenshot_20210417-163717_Settings_5839.jpg

0 Like
KevinarCZ
Apprentice
Možnosti

Kontroloval jsem nejpoužívanější aplikace v Nastavení > Oznámení a mám u všech oznámení aktivní. Domnívám se, že v případě deaktivace by mi nechodila vůbec.

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Píšu Vám co bych dělal a zkusil já, nehledejte v tom logiku či domněnky. Snažím se pomoct 😉

0 Like
KevinarCZ
Apprentice
Možnosti

Nemyslím své odpovědi vůči Vám nijak "zle". Děkuji za snahu pomoci a vážím si jí. Přemýšlím pouze nad tím co by se dělo, kdyby to či ono nastavení bylo/nebylo aktivní. Jelikož se v dnešní době jedná o zcela běžnou funkci, tak se snažím dopátrat nějakého řešení. V nejhorším případě ještě vyzkouším reset telefonu do továrního nastavení.

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Ještě se dozeptám, nefunguje to asi celou dobu od pořízení telefonu, že? Jinak by to mohla ještě "blokovat" nějaká doinstalovaná aplikace. 

Používáte nějaký antivir?

0 Like