Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nabíjení

(Téma vytvořeno: 27-12-2019 02:52 PM)
1617 Zobrazení
vladimir75
Explorer
Možnosti

Nevíte někdo proč se během nabíjení telefonu pořád dokola rozsvěcuje disley!??

0 Like
25 Odpovědi
vladimir75
Explorer
Možnosti
Jak nabití dosáhne 50% tak to přestane!
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdarvím Vás @vladimir75 

Tento problém s nabíjením u své S10 rozhdoně nepozoruji.

Může to být způsobeno buď špatnou nabíječkou či kabelem, případně to může dělat nějaká aplikace. Zkoušel jste nabíjet s jinou nabíječkou ? Případně problém se objevuje při použití originální nabíječky ?

Děkuji Vám

fajnsnek2
vladimir75
Explorer
Možnosti

Odzkouším a dám vědět!👍

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Určitě to není normální.

Nejdřív je třeba ověřit, jestli to opravdu souvisí s tou nabíječkou, v tom případě bych prověřil jestli pokládáte telefon na správné místo. Dále mě napadá, jestli se telefon nepřehřívá - originální nabíječka má ventilátor, který se u rychlonabíjení spouští. Pokud nemáte originální nabíječku nebo je ventilátor poškozený, je možné, že se telefon začne přehřívat a odpojí nabíjení, což je provázeno zapnutím displeje.

Dále by to mohla způsobovat nějaká aplikace a na bezdrátové nabíječce je telefon akorát víc na očích, takže jste si toho třeba jen ještě nevšimnul.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
vladimir75
Explorer
Možnosti

Tak dělá to nabíječka kterou jsem koupil v aliexpresu ,ale donedávna s ní nebyl problém ,tak jsem ji vyhodil! Na bezdrátové a originální nabíječce bez problémů!

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@vladimir75 Díky za informace o problému. Nejepší je zkrátka používat originální příslušenství, tam je to bez problému :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

fajnsnek2
vladimir75
Explorer
Možnosti

Objednal jsem ji přesně podle originální nabíječky vše sedělo!Pro příště už vím že opravdu jen origoš!😁

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Zdravím a skutečné mohu potvrdit, že již několik podobných dotazů zde již bylo a vždy za to mohlo neoriginální příslušenství. S originálním vše fungovalo bez problému :winking-face::thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

vladimir75
Explorer
Možnosti

Nikdo není dokonalý!😉👍