Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Jde vidět čtečka otisků prstů.

(Téma vytvořeno: 31-08-2022 03:53 PM)
380 Zobrazení
Tasman6000
Journeyman
Možnosti
V poslední době se mi venku na sluníčku začala na bílém pozadí zobrazovat čtečka otisků. Jinde než na sluníčku to nejde vidět. Jde to blbě vyfotit, ale za slunečného dne to neskutečně tahá za očí. Četl jsem že to byl problém S10 já mám ,ale S21. Je to vada nebo vlastnost? Díky.

image

0 Like
8 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Tasman6000

Tohle je vlastnosti a je vidět i u S21 a S22 Ultra, rozhodně se nemusíte bát, mám to také tak. 

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, na Vašem případě je hezky vidět, jak dlouho lidi něco přehlíží a pak se z toho stane "vlna". Jak píše kolega, tohle se řešilo už od S10, který měl jako první čtečku pod displejem.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Tasman6000
Journeyman
Možnosti
Jaká vlna? To s S10 jsem psal já. Třeba pixel 6 tohle nedělá. Na slunci to úplně tahá za očí. Byl jsem měsíc u moře a vším jsem si toho až tento týden. Je to divné.
0 Like
Tasman6000
Journeyman
Možnosti
Díky. Já se nebojím 🙂 . Telefon je služební . Jenom mě to překvapuje. Přes léto jsem si toho nevšiml, až tento týden. Každopádně díky.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Tasman6000

No tak pokus jste měsíc měl velkou část dne jas téměř náplno, tak k určité degradaci mohlo dojít, AMOLED se zkrátka vypaluje, a zvláště při vysokem jasu a statickém obrazu..  Dle mého tohle na reklamaci není, ale můžete to zkusit... 

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti
Trochu jsem to překombinoval. Ta vlna je spíš odkaz na to, že si občas někdo něčeho všimne a najednou to všichni začnou kontrolovat a řešit. Jo, o S10 jste psal vy, pardon. Prostě to tak je udělané, věřte, že všechny Samsungy od S10 dál to tak mají. Pixel možná má jinou technologií, nevím.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Tasman6000
Journeyman
Možnosti
Neměl. Telefon mi většinou vydrží 2-3 dny. Používám jako služební. Volání, mail . Nepoužívám ani jako navigaci.
0 Like
Tasman6000
Journeyman
Možnosti
Ok díky. Každopádně to není v pořádku.
0 Like