Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

KOSS PORTA PRO a připojení k S21FE

(Téma vytvořeno: 30-08-2022 10:27 PM)
461 Zobrazení
Pe3kZ
Voyager
Možnosti

Ahoj všem, prosím o radu. Dnes jsem poprvé v rámci myšlenky vychutnat si kvalitnější zvuk než nabízí BT sluchatka zkusil zapojt k me 21FE kabelová sluchátka Koss Porta Pro. Redukci jack-USB C mám, bohužel mi to napsalo, že připojené zařízení není podporováno. Na mém Huawei Mate 20Pro to maká normálně. Existuje tedy redukce, kterou telefon podporuje. Řešili a vyřešili jste někdo podobný problém? Díky moc za rady. 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Pe3kZ
Voyager
Možnosti

Hlásím, že adapter Samsung EE-UC10JUBE funguje na 1.Sice mě tohle stupidní šikanování dost pije krev, ale neuděláš nic. Máš Samsung, kup si Samsung redukci, protože ti Huawei redukce nebude fungovat. Mimochodem, Samsung redukce je otřesná kvalita, absolutně neohebná a tvrdá, takže bych se bál ji dát do kapsi, aby se nezlomila. Máš Huawei? Klidně si kup adaptér Samsung, protože ti bude fungovat, navíc krásná silikonová měkkoučká kvalita. Navzdory tomu, že obě redukce jsou stejně čínské, tak Huawei je Mercedes a  Samsung je Trabant. 

20220902_163011.jpg

20220902_151847.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

14 Odpovědi
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Máte už nainstalovaný nejnovější updatu? Možná je to další bug nového updatu.
0 Like
MarNs
Pathfinder
Možnosti
Jaký typ redukce používáte? Je to Huawei nebo Samsung? Já totiž na svém S22U nedokážu přes redukci rozběhnout své SONY MDR. Píše mi to stejnou chybu, jako vám a na starém Huawei P30 Pro fungují naprosto bez problémů.
Tak jsem uvažoval, jestli to nemůže být tou redukcí, že není Samsung.
0 Like
Pe3kZ
Voyager
Možnosti

Ano,srpnový mám nainstalovaný.Spíše bych věřil,že to s tím bugem bude záměr.Něco jako Apple.Chceš si připojit neorigo příslušenství?Tak si kup origo redukci :-))

0 Like
Pe3kZ
Voyager
Možnosti

Redukce je ten originál ,co jsem dostal k Mate20 pro v balení,navzdory tomu,že tam byly drátové sluchátka s USBC konektorem. Zkusím je večer připojit a uvidíme.Zkusím ještě projít nastavení tlf,jestli tam není nějaká kulišárna.

MarNs
Pathfinder
Možnosti
Takže origo Huawei redukce. Jako u mne.
USB-C špunty, co byly u P30 Pro fungují s S22U naprosto bez problémů, ale ta redukce ne. Asi zkusím někde koupit originál Samsung a uvidím. 😉
Pe3kZ
Voyager
Možnosti
0 Like
MarNs
Pathfinder
Možnosti
Tak dá se sehnat i levněji, dokonce i v černé barvě, ale nechce se mi platit poštovné za obyčejnou redukci, takže nejdřív asi zkusím neznačkovou v TS Bohemia.
Stejně tak mám problém spustit přes originál Huawei kabel Android Auto. Telefon se po připojení jen nabíjí, přitom s jinými telefony problém nemám. Dokonce i služební A32 běhá normálně. 😬
0 Like
Pe3kZ
Voyager
Možnosti

já objednal pt mobil- 177 peněz i s dopravou je ok,nehodlám někde vyhodit 80kč  za další neorigo a hlavně nefunkčí redukci.

MarNs
Pathfinder
Možnosti
Měl jste pravdu, neznačkový model z T.S.Bohemia nefunguje. Takže další zbytečný káblík do sbírky. 😄20220831_131727_3030_1661944691.jpg