Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Factory reset v 3.1

(Téma vytvořeno: 02-03-2021 07:44 AM)
661 Zobrazení
kexame
Voyager
Možnosti

Ahojte neviem urobiť factory reset na S20 v 3.1 je tam nejaký iný postup? Držanie horného a tlačidlá napájania je nefunkčné. Co robím zle ?

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti
dobrý den, popsal jsem to v tomto článku. musíte připojit kabel. https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@kexame Ještě to funguje se Samsung USBC sluchátky co byly v balení k S20. 😊

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti
dobrý den, popsal jsem to v tomto článku. musíte připojit kabel. https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

kexame
Voyager
Možnosti

Tak toto je pruser ja som notebook nezapol uz 5r iba fony a tablet nemam potrebu ho zapínať. Nejaké iné riešenie??? Prečo musí byť pripojený k PC  nestačí k TV napr.

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@kexame Ještě to funguje se Samsung USBC sluchátky co byly v balení k S20. 😊

fajnsnek2
Radek_P
Navigator
Možnosti

Jde to v nastavení: Obecná správa -> Obnovit -> Obnovit tovární data

0 Like
kexame
Voyager
Možnosti

Tak som to napojil na TV cez USB a aj tak to išlo fakctory reset hotový ono to asi potrebuje iba nejaké napätie pár wattov aby sa to dalo urobit

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@kexame není potřeba, jak jsme psal, do Recovery se jde dostat i s originál Samsung USBC sluchátky. Dnes jsem tak dělal facotry reset u Note 10+. 

Můžete prosím odpovědi, které Vám pomohli přijmout jako řešení?

fajnsnek2
0 Like
kexame
Voyager
Možnosti

Po FR v 3.1 som nainštaloval real racing3 a po spustení hry ma hneď vyhodí na domovskú obrazovku, po prvom spustení nabehla v rýchlosti nejaká hláška co sa ani nedá tak rýchlo prečítatat a po opätovnom spustení to hneď vyhodí na domovskú obrazovku. Nie je to zapnutý nejaký game booster ,alebo co s tým, ako to rozbehať. Thx (mi to pripomína spred 20 rokov vo Windowse keď bola crack hra NFS alebo NHL a kým sa neprepisal exe subor presne to iste to robilo)

0 Like
Sosnas
Explorer
Možnosti
Odzkoušeno a fachá, díky za tip.
0 Like