Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Reset zámku displeje

(Téma vytvořeno: 07-12-2023 11:28 AM)
1429 Zobrazení
bujan
Apprentice
Možnosti
Zdravím, manželka zapomněla znak zámku displeje a nemůže odemknout telefon. Přes findmymobile funkce resetovani zámku uz není k dispozici (bravo Samsung...), údajně tato funkce byla odstraněna v říjnu a ačkoliv máme přístup jak k Samsung tak Google účtu, nedaří se to odemknout. Je ještě nějaká šance, jak to obnovit mimo továrního nastavení? Galaxy S21.
0 Like
8 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Zrovna predevcirem jsem se nad tim taky pozastavil. Z nastaveni zmizela volba "vzdaleneho odemceni".
Predpokladal jsem ale, ze ji odebrali z duvodu automatickeho trvaleho zapnuti teto funkce.
No...asi ne jak vidno ...
0 Like
bujan
Apprentice
Možnosti
Ne, bylo to odstraněno. Tohle je hodně blbý. Sice se lpí na to, aby uživatele měli zabezpečený mobil, to je sice super, ale když není žádná možnost recovery, je to velmi špatný. Až si říkám, že už Samsung příště z tohoto důvodu nevezmu a to jej kupuji od Galaxy S2. Tohle mě vážně zklamalo a zadělalo mi to na dost blbý problém. Jasný, je to chyba uživatele, ale nemít žádnou možnost obnovy je fakt bída... 5d4dccdf800c92d419bd308b0d89320a8164313f_1000012627_1701947955.jpg
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
To je teda dost fail od samsungu.
Skoro to vypada ze neduveruje vlastni bezpecnosti a tak radsi tyhle cloudově ovladane funkce telefonu odstranuje.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Budu jen hádat, ale není možné, že si dupnul Google? Ono co si budeme povídat, tahle funkce nebezpečná je, protože se ten PIN někde zálohuje.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti

Ono teoreticky vzato, lze i s ukradeným zamčeným telefonem překonat dvoufaktor, pokud je založený na SMSkách (ne kazdý ma vypnuté zobrazovaní obsahu notifikací na zamcene obrazovce).
Takže jisté riziko tam byt může (ale myslím že samsung už SMS dvoufaktor neumožňuje..ale nevím)

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Myslím, že ano, ale mění se to tak často, že ruku do ohně za to nedám.
Jinak ohledně zapomenutého hesla, psal jsem o tom už celkem dávno: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/pou%C4%8Dme-se-od-babi%C4%8Dek/m-p/1316017#M369

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
bujan
Apprentice
Možnosti
Pokud je to šifrované tak nevidím problém. Stejně jw to s hesly. Ad. Telefon lze vzdálené pořád resetovat do továrního nastavení. Tohle je z mého pohledu absolutně nedomysleny
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Jsou dvě potřeby, které jdou proti sobě. Jedná je, že nechcete o data přijít a druhá, že nechcete, aby se k nim dostal někdo jiný. Ta druhá má přednost, protože ta první jde řešit zálohováním.

0 Like