Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android 13 pro Samsung Galaxy s10

(Téma vytvořeno: 13-09-2022 02:20 PM)
3191 Zobrazení
AlesU
Navigator
Možnosti
Zdravím,
Vlastním S10 a zajímalo by mě, zdali bude A13 pro tento telefon. Po HW stránce na to má. Čili nevidím problém, aby tento oblíbený telefon aktualizaci neměl mít. Ale na netu kolují pomluvy, že je S10 odespaný.
Nevíte jak to je? 
Děkuji za info..
0 Like
Přejít na řešení
14 Odpovědi
Pavel19
Voyager
Možnosti
Z uživatelského pohledu bych taky problém neviděl, sle výrobce má určitě odlišný pohled - peníze, něco ta úprava na každou modelovou řadu určitě stojí. Navíc, pokud byla tehdy slibovaná podpora 3 upgrady, tak je splněno, bohužel.
0 Like
AlesU
Navigator
Možnosti
Tak S22 dostava rijnovou bezpecnostni aktualizaci. S10 ma cervencovou. Tak je videt, ze Samsung na sva starsi zarizeni kasle, i kdyz tvrdí opak.
Jinak iP 11, rok vydani jako S10, dostava iOS 16. Hold jiny oddil.. Smutne, ze Samsung novy Android pro S10 nezvladne.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dle plánu bezpečnostních aktualizací dostává S10 již pouze kvartální updaty, takže update pro tento kvartál může vyjít v průběhu 10-12 měsíce:

https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb

A když už porovnáváte s ostatními výrobci, tak by bylo fér porovnávat alespoň v rámci OS Android. Pokud je plánujete přechod ke jinému výrobci, tak přeji hodně štěstí. 

fajnsnek2
0 Like
AlesU
Navigator
Možnosti
Kdyz dela Samsung reklamu, navazi se do Applu (je to i opacne). Takze je fer porovnavat konkuretny, kteri mezi sebou souperi. A v tomto Samsung prohrava a zustava dost vzadu.
Prechod nevim jestli planuji. Zatim telefon funguje, i kdyz na nej vyrobce kasle.
0 Like
AlmaLibre
First Poster
Možnosti

Dobrý den, mám dotaz uvažuji o "custom rom" mohl by jste mi nasměrovat popřípadě pomoct přes email? Co jsem hledal na netu (XDA) tak se v tom nevyznám a přijde mi, že tam vše zamrzlo kolem roku 2019 a novější informace moc nejsou...mám zkušenosti s Xiaomi, ale Samsung je první.  Díky za jaké koliv info.

0 Like