Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

wifi direct

(Téma vytvořeno: 23-01-2021 07:33 AM)
1632 Zobrazení
Patrekk
Explorer
Možnosti
po aktualizaci na android 11 .nejde sdileni pomoci wifi direct. nechapu z jakeho duvodu. kazdou aktualizaci samsung neco podela priste uz samsung obejdu obloukem.
0 Like
14 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Takže si to vyřešíte sám změnou značky nebo nám napíšete, co přesně to dělá nebo nedělá, abychom vám mohli poradit?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
u aktualizace to bylo napsane ze wifi direct prestane fungovat. nahrazuje jej jina funkce.tusim ze sdileni na blizko jej nahrazuje ale nevim to jiste.
0 Like
Patrekk
Explorer
Možnosti
funkce byla odstranena. kdyz posilate sdileni na blizko tak to jde prez blutut takze poslani vedsiho obsahu je krok zpatky. a trochu na delsi dobu.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud to posíláte na telefon Samsung přes Quickshre, tak to stále přenáší přes WiFi...

fajnsnek2
0 Like
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Možná se pletu, ale mám dojem, že spojení se naváže přes bt, ale samotný přenos jde skrz wi-fi direct.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@JanTar  Mýlím, že máte pravdu, spojení se naváže přes Bluetooth nebo UWB.

https://m.zive.cz/co-je-to-uwb-nova-technologie-zastoupi-wi-fi-bluetooth-i-nfc-a-slibuje-velke-veci/...

fajnsnek2
Launcherr
First Poster
Možnosti

Dobrý den, řeším naprosto stejný problém. Nechápu, proč v aktualizaci na Android 11 toto udělali. Já mám telefon s Andriodem 10 a mezi mým a telefonem manželky Wifi direct vždycky fungoval. Manželka pak aktualizovala na Android 11 a už jí to neumožnuje přenos přes Wifi direct. Společně se propojíme, ale sdílet a posílat soubory mohu jen já jí a one zpětně ne. Proč toto Samsung udělal? Bluetooth je pomalý, to nemá smysl používat a nový způsob "Sdílení na blízko" nekomunikuje mezi Android 11 a mým Wifi direct. Zařízení se nevidí pro sdílení, i když jsme oba dva přes Wifi direct zpárovaný. Nelze sdílení manželce nějakým způsobem přes Wifi direct nějakým způsobem zapnout? Byli to hlavně rychlé a bezpečné... Děkuji za info.

0 Like
midlan
First Poster
Možnosti

Mám úplně stejný problém. Dřív jsem normálně odeslal soubor přes bluetooth a telefon sám rozpoznal že cílové zařízení má WiFi Direct a automaticky na něj přepnul. Přenos byl pak bleskový. Odebrat tuto funkci je jak jít zpátky na stromy.

0 Like
midlan
First Poster
Možnosti

A skvělá funkce quick share která by to asi měla nahradit funguje takto: 

Screenshot_20220130-233310_Quick Share.jpg

0 Like