Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android 13 pro Samsung Galaxy s10

(Téma vytvořeno: 13-09-2022 02:20 PM)
3192 Zobrazení
AlesU
Navigator
Možnosti
Zdravím,
Vlastním S10 a zajímalo by mě, zdali bude A13 pro tento telefon. Po HW stránce na to má. Čili nevidím problém, aby tento oblíbený telefon aktualizaci neměl mít. Ale na netu kolují pomluvy, že je S10 odespaný.
Nevíte jak to je? 
Děkuji za info..
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @AlesU 

tady Vás zklamu. Z modelové řady S10 dostane A13 pouze S10 Lite, který byl uveden na trh v roce 2020. Zbylé modely S10e, S10, S10+  debutovaly již na začátku roku 2019 a mají tedy za s sebou tři hlavní aktualizace systému. Samsung až nyní nastolil čtyřletou podporu pro aktualizace systému, které se S10 netýkají.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
14 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @AlesU 

tady Vás zklamu. Z modelové řady S10 dostane A13 pouze S10 Lite, který byl uveden na trh v roce 2020. Zbylé modely S10e, S10, S10+  debutovaly již na začátku roku 2019 a mají tedy za s sebou tři hlavní aktualizace systému. Samsung až nyní nastolil čtyřletou podporu pro aktualizace systému, které se S10 netýkají.

0 Like
AlesU
Navigator
Možnosti
Dekuji za odpoved.
Velka skoda. Cili, po spatnych zkusenostech a prechodu k jinemu vyrobci u hodinek, mozna dojde i na zmenu vyrobce telefonu.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @AlesU

Jak již napsal kolega @potasm, tak podpora modelu S10 sice skončila, ale nějakou dobu bude ještě dostávat bezpečnostní aktualizace.

Co se týká SW podpory, tak pokud chcete zůstat na OS Android, lepší podporu Vám jiný výrobce nenabídne. S10+ mam také doma, ale ten telefon už i morálně zastaraly a novější telefony již jsou zase funkcemi dále. Řada 10 byla twk trochu obětí svého úspěchu, protože v řadě parametrů je stále konkurenceschopná novým modelům, ale ne ve všem.

fajnsnek2
0 Like
dast3007
First Poster
Možnosti
Nebo máte možnost použít tzv "custom Rom", tedy použít neoriginalni firmware např."LineageOS" nebo "Pixel Experience" či jiné které právě problém s aktualizacemi řeší.
0 Like
Mamb0
Pathfinder
Možnosti
To je velká pravda. Můj názor je ten že řada s20 by mohla taky dostat A14 co se týče celkové řady by s ním problém neměla.
0 Like
AlesU
Navigator
Možnosti
Obávám se, že ani s bezpečnostními aktualizacemi to neni moc růžové, protože aktuálně je v září úroveň 1.července
0 Like
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Já mám na S10e srpnové zabezpečení.
0 Like
Pavel19
Voyager
Možnosti
Dobrý den, týká se to i enterprise edicí?
Děkuji
0 Like
Pavel19
Voyager
Možnosti
Já také na S10e.
0 Like