Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zvýšené využití paměti RAM po použití Fotoaparátu

(Téma vytvořeno: 16-09-2022 07:08 PM)
298 Zobrazení
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Dobrý den. Já sice skoro vůbec nefotím, pouze když je to nutné. Ale tohle je divný. 

image
Po vypnutí fotoaparátu

image
Pár minut později po vypnutí fotoaparátu

Pokud to vypnu a uvolním si paměť RAM, tak se to celkem dost zvýší. Není to moc kriticky důležitý, ani skoro vůbec nefotím, ale je to jedna malá a lehká věc, kterou by Samsung mohl rychle opravit. Děkuju moc a hezký zbytek dne. KubikulaxCZ.

0 Like
5 Odpovědi
Helpmee
Pathfinder
Možnosti
Za sebe si myslím, že to je kravina to co řešíte. Telefon by se měl starat většinu času o uživatele, ne uživatel o telefon. Doufám, že nepřijde doba kdy uživatelé budou řešit, že jim po aktualizaci zmizelo 0,1 GB úložiště a že to nechápou.
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Asi netušíš jak ram u androidu funguje. Pokud myslíš že je lepší mít ram prázdnou pleteš se. To že je v paměti RAM u androidu něco načteného není na škodu. Android nechává schválně načtené aplikace v hlubokém spánku aby je právě nemusel znova načítat (většinou poslední použité aplikace) Pokud určí že ta ram dochází sám ukončí ty aplikace a uvolní místo. Kdyz tu ram budeš ručně čistit akorát nutis android znova uložit tebou nejčastěji používaný palikace znova do ram po jejich spuštění. Nechce se mi to nějak rozebírat lidí ti to tu popisu lépe. Ale zahlcená ram není prostě u androidu problém pokud tu ram nespolkne jedna alikace a ani to už dnes není největší problém protože nejnovější android umí rozšíření ram o virtuální sám.
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Jen hodím screen tady můžeš vidět že to píše u sám android má to načtené do ram právě aby nemusel znova načítat šetří tím čas i energii. Za mě rám neřeš nech ji žít vlastním životem :winking-face: Screenshot_20220916-201004_Device care.jpg
Libb
MegaStar
Možnosti

Trochu natvrdo napsané, ale je to tak. Je to vlastnost Androidu. On tu paměť dokáže použít, až ji bude potřebovat. Ale kdybyste se rozhodl zase fotit, bude foťák připravený k akci mnohem rychleji, protože nebude muset startovat.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Zase jsem o něco chytřejší, já jí čistil každý den🙈🙈🙈