Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Klávesnice

(Téma vytvořeno: 16-09-2022 02:54 PM)
214 Zobrazení
Možnosti
Ahoj, existuje někde vlastní slovník, kam bych si zadal vlastní slova pro návrhy při psaní s predikcí, když používám klávesnici 3x4? Telefon A53 (můj první Samsung) díky za odpovědi.
0 Like
5 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, uživatelský slovník pro klávesnici Samsung najdete v Nastavení -> Obecná správa -> Nastavení klávesnice Samsung -> Další možnosti psaní -> Zástupci textu

Zde můžete zadat zkratku a celý text. Jen nemůžu přijít na to, jak jste aktivoval klávesnici 3x4, pokud to umí klávesnice Samsung, tak se mně to nepodařilo. Pokud jste instaloval jinou, budete muset projít její nastavení.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Možnosti
Díky za odpověď, klávesnice 3x4 byla v telefonu, žádnou další jsem nestahoval. Myslím že Zástupci textu je jiná funkce než uživatelský slovník. Tam například napíšete "adresa" a k tomu přiřadíte např. Za bukem 315, Horní dolní... a vždy když napíšete adresa, tak vám to nabídne Za bukem..
0 Like
Mamb0
Pathfinder
Možnosti
Zdravím klávesnice 3x4 se aktivuje v klávesnice samsung > jazyky a typy > čeština qwertz > a tam vybere 3x4.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Já to používám takto. Mám krátké výrazy a telefon mně nabízí jakoby predikci. Možná nerozumím, co jiného byste si představoval. Jak byste chtěl, aby se to chovalo? Resp. co je na tomto řešení nedostačující?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Myslím, že spíš potřebuje dát výraz do autocorrectoru.
0 Like