Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung klávesnice a automatické přepínání světlého a tmavého vzhledu

(Téma vytvořeno: 10-01-2024 07:14 AM)
278 Zobrazení
Unkempt7267
Journeyman
Možnosti
Ahoj, nikde jsem tuhle funkci nenašel a nefunguje mi to (A54 s A14). Pouze lze nastavit světlý nebo tmavý režim (a jejich varianty). Ale pokud aplikace používá tmavý režim, klávesnice se nepřepne automaticky ze světlého na tmavý vzhled (např. v Google Play).

Nevíte, jak na to? Díky.
0 Like
4 Odpovědi
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zdravím, vypněte systémově tmavý motiv. Jděte do nastavení / Obecná správa / Nastavení klávesnice Samsung / Motiv. Zde vyberte světlý. Pokud potom přepnete systém opět na tmavý, bude se s motivem přepínat i klávesnice. Aspoň u mě to tak funguje (ve spojení s úpravou klávesnice přes Keys Cafe).
0 Like
Unkempt7267
Journeyman
Možnosti
Díky za odpoved. Ano, takhle to funguje.

Když ale mám systém světlý a aplikaci ve tmavém motivu, klávesnice se nepřepne a zůstane světlá. Např. Microsoft SwiftKey tuhle změnu vzhledu zvládá.
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Aha, tak to jsem nepochopil správně. Tak to asi Samsung klávesnice neumí. Leda kdybyste se spokojil s nějakým kompromisem a přes Theme Park si nastavil vlastní paletu na nějakou neutrálně šedou či úplně jinou barvou, která bude v pohodě se světlou i tmavou aplikací.
0 Like
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
A není to i vzhledem? Myslím Themes? Už se mi to stalo to co píšeš na S23 Ultra. A zkusil jsem jiné a bylo to lepší
0 Like