o 10-01-2024 10:32 AM
Dobrý den, mám problém s telefonem Samsung A52, neustále se mi mažou kontakty v telefonu a končí v koši, pokud chci kontakt obnovit tak musím do koše a kliknout na obnovení.
Telefon je v případě, kdy každý den přidám minimálně 1 kontakt prakticky nepoužitelný, protože se stává velmi nespolehlivým. Stává se například taková absurdita, kdy kontakt co mi volal před hodinou, se za další hodinu jeví jako neznámý. V tu chvíli zvedám telefon s domněním že se jedná o neznámý kontakt, a reakce na druhé straně bývá občas úsměvná.
To opravdu v Samsung foru nikdo zodpovědný ze Samsungu nedokáže navrhnout řešení? Setkal jsem se s tím že se to děje i u vlajkových lodí a přijde mi to jako ostuda této značky, kterou pořád nikdo neřeší!
Předem děkuji za návrh řešení!!!
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 11-01-2024 04:13 PM
o 10-01-2024 12:09 PM
Dobrý den, vzhledem k tomu, že mně ani nikomu, koho znám, se to neděje, bych se zaměřil spíš na to, co všechno máte v telefonu a jestli ty kontakty nemaže něco jiného. Kde je máte uložené, v Samsung účtu, v Google, v telefonu...?
A ta poznámka o Samsung fóru - tady není nikdo, kdo by se podílel na vývoji software a vlastně ani žádný přímý zaměstnanec Samsungu, jen nadšenci, kteří se snaží ostatním pomoct. Vaše poznámky způsobí maximálně to, že si řekneme, že to nemáme zapotřebí a raďte si sami. Jiné značky pokud vím podobná fóra vůbec nemají.
o 10-01-2024 02:42 PM
Dobrý den, kontakty vždy ukládám na google učet a přesto dochází k mazání.
Předpokládal jsem, že se jedná o oficiální podporu od Samsung. Právě proto mě překvapilo, že se to nikomu nepovedlo vyřešit, přesto že jsem tady narazil na mnoho vláken, kde už se to řešilo.
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s21-series/mizej%C3%ADc%C3%AD-kontakty-s21/td-p/4814892
Pokud jste nadšenci, tak díky za super práci a pokud máte možnost, případně kontakt jak to eskalovat dále oficiální cesto, tak prosím o vyřízení/předání kontaktu.
Díky
TN
o 10-01-2024 02:50 PM
o 10-01-2024 03:25 PM
Žádný program ve Windous nepoužívám.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Contact-Deleted-automatically/td-p/14524496
Zde řeší to obdobné a docela mě zaujalo navrhované řešení od Samsungu:
Vážený člene společnosti Samsung,
Zdraví vás zákaznická podpora Samsung!
Na základě vašeho dotazu ohledně automatického mazání kontaktů bychom vám rádi sdělili, že v případě použití stejného účtu Google na více zařízeních nebo zapnutí funkce „Automaticky zálohovat a synchronizovat kontakty zařízení“ se mohou zobrazit z kontaktů je smazáno.
Musíte vypnout funkci „Automaticky zálohovat a synchronizovat kontakty zařízení“, může se zobrazit, když jsou některé kontakty smazány.
Jak blokovat synchronizaci kontaktů s jinými zařízeními
1) Zařízení Samsung > Nastavení > Google > Spravovat svůj účet Google > Zabezpečení > Vaše zařízení > odhlásit všechna nepoužívaná zařízení
2) Zařízení Samsung > Nastavení > Google > Nastavení aplikací Google > Synchronizace Kontaktů Google > vypněte možnost Automaticky zálohovat a funkce synchronizace kontaktů zařízení
Jak obnovit již smazané seznamy kontaktů během 15 dnů nebo 30 dnů
1) Web Google: Pokud jste kontakt smazali během posledních 30 dnů, můžete jej přesunout z koše
– Přístup “ https://contacts.google.com / " na PC internetu > Vpravo nahoře klikněte na Nastavení a potom Vrátit změny > Vyberte čas, ke kterému se chcete vrátit > Klikněte na Potvrdit.
– Přejděte na stránku „ https://contacts.google.com/ “ na internetu v počítači > Vlevo klikněte na Koš > Nahoře klikněte na Obnovit
2) Zařízení Samsung: Pokud byly v koši za posledních 15 odstraněny nějaké seznamy kontaktů dní, můžete je obnovit- Zařízení Samsung > aplikace 'Kontakty' > Další (navigační nabídka) > Koš > Upravit > vyberte seznamy kontaktů > klikněte na 'Obnovit vše'
Jak zobrazit všechny kontakty nebo kontakty účtu Google v aplikaci
Kontakty > navigační nabídka > karta Všechny kontakty nebo jeden z účtů Google
Děkujeme, že jste napsali společnosti Samsung.
S pozdravem,
zákaznická podpora Samsung
Takže jsem vyzkoušel navržené kroky viz výše a uvidím jak to bude fungovat.
TN
o 11-01-2024 10:58 AM
o 11-01-2024 04:13 PM
12-01-2024 06:46 AM - upraveno 12-01-2024 06:47 AM
o 31-08-2024 12:01 AM