Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

A52s 5G přepíná sám preferovanou sim pro data

(Téma vytvořeno: 12-07-2022 11:21 AM)
1017 Zobrazení
kerubaj
Student
Možnosti

Dobrý den, mám telefon A52s 5G a i když mám nastavenou jednu ze dvou SIM pro využití dat (O2 firemní 2 GB FUP) tak se mi často stává, že se telefon sám rozhodne přepnout jako SIM pro data na druhou kartu (O2 soukromá 500 MB FUP) a zjistím to tak, že mi přijde sms, že jsem na soukromé kartě vyčerpal data. Data se odpojí a musím znovu ručně v nastavení přepnout na firemní sim pro data. Toto se stává několikrát za měsíc. Nevíte prosím proč se to tak děje? Co nastavit jinak? Logické by mělo být to, že pokud nastavím jednu SIM pro data, tak by to mělo zůstat nastaveno tak jak to je a ne se to samo přepínat na druhou SIM. Toto je docela otravný bug.

0 Like
4 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Mrkněte se do Nastavení -> Připojení -> Správce SIM karet, jestli nemáte povolené automatické přepínání dat.

Screenshot_20220712-121052_Settings.pngScreenshot_20220712-121057_Settings.pngScreenshot_20220712-121103_Call settings.jpgScreenshot_20220712-121111_Call settings.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
kerubaj
Student
Možnosti

díky za radu, vyzkouším, snad to pomůže a už se to samo nebude přepínat

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Pokud to máte zapnuté a voláte z druhé SIM, přepíná se to, abyste zůstal online.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Petr Dědič
First Poster
Možnosti

Zdravím, totéž co popisuje "kerubaj" se mi stává také na A52s 5G. Několikrát do týdne se mi přepne preferovaná SIM  nejen pro data, ale také hovory a SMS. V nastavení mám všechny položky na jednu SIM (1) a Přepínání dat a záloha volání mám vypnuté. 

Bohužel je to velmi obtěžující stále měnit toto nastavení, jelikož SIM 2 používám minoritně a kdykoliv se nastavení samo změní, tak se mi kromě ztráty datového připojení vytáčí volání přes SIM 2, přes kterou volat nechci.

Děkuji za odpověď

0 Like