o 03-11-2020 06:47 PM
Zdravím,
včera jsem aktualizoval SW na S7, android se klasicky restartoval a po zadání PINu po pár vteřinách černá obrazovka. Při pokusu o zapnutí naběhne pouze úvodní obrazovka, která svítí cca 10 minut a pak display opět zhasne a pouze bliká modrá notifikační dioda. A tělo S7 hřeje. Dnes jsem to odnesl do servisního střediska Samsung a koukali na mne jako z jara.
Jsem v tom jediný? Děkuji
o 02-01-2021 09:55 AM
Dobrý den, mému otci se stalo po aktualizaci galaxy s7 edge to stejné. Telefón je mrtvý nejde zapnout. Nereaguje na zapnutí. Prý má v něm důležitá data. Po zapojení na nabíječku se občas objeví logo samsungu a po pár vteřinách displej opět zhasne. Nabíječka ukazuje odběr pouze 0,2A toto trvá již celý den. Děkuji za radu.
o 02-01-2021 10:09 AM
Zdravím Vás, bohužel Vás asi zklamu. problém s aktualizací řeším od září, já měl alespon to štěstí že jsem mobil záhadným způsobem rozchodil a poté už se tam aktualizaci vůbec dát nesnažím. Nícměně, co jsem zjistil z různých fór, tak díky této aktualizaci se Společnosti samsung podařilo prostě a jednoduše trvale zničit hromady jinak fungujících mobilů. tady pomoc od podpory nečekejte, jediné co vám poradí je to, ať zavoláte na jejich servisní linku kde Vám taktéž neporadí, a jako bonus Vám tady napíšou soukromou zprávu, kde Vám sdělí, že dostanete 15% slevu na nový mobil, a tím celá podpora končí. je mi líto, ale nikdo to s Vámi asi řešit nebude, já se pomoci taky nedočkal a jsem jednáním Samsungu zklamaný. kdybyste přece jen nějak uspěl, zkuste si vzpomenout a podělit se o to, jakým zázrakem se Vám to povedlo.
o 02-01-2021 01:34 PM
Dobrý den, připojuji se k dotazu a koukám, že vyhlídky nejsou moc růžové. S7 - s telefonem jsem pracoval ve chvíli, kdy se sekl a zčernal, na tlačítka nereagoval, nicméně po chvíli se zobrazila aktualizace, která ale trvalo mnoho hodin a protože jsem měl připojení v pořádku, zkusil jsem znovu tlačítka a nic. Počkal jsem tedy až se telefon vybije, ráno nabil, zkusil power+snížení hlasitosti, telefon se restartoval jen do úvodní obrazovky s nápisem samsung 7, nic víc. Trojhmat zvýšení hlasitosti, menu, power taky nic. Momentálně je černá obrazovka a telefon na nic nereaguje
o 02-01-2021 02:30 PM
Mně to taky nereagovalo, zkoušel jsem nějak restart bocnimi tlačítky a přišlo mi, že zo bylo právě ono, co mi mobil zachránilo.
o 06-01-2021 04:19 PM
Zdravim
Mne sa stalo to co vám samsung s7 týždeň po aktualizácii zamrzol ostala svietiť len modrá LED.
Ani po nahrati firmwaveru cez odina telefón nerozbehlo. Restartne sa ale počas nábehu opäť zamrzne.
Podarilo sa niekomu z vás nejako oživiť ten samsung s7?
o 10-01-2021 11:56 PM
Já jsem odnesl mobil do autorizovaného servisu v Ječné, kde mi bylo sděleno, že mobil by měl jít opravit na náklady Samsungu v rámci jejich goodwill, ovšem o veškerá data na 99pr přijdu. Ty data mě štvou nejvíc, zálohu jsem dělal bůh ví kdy.
o 30-01-2021 04:56 PM
Tak jsem na tom stejne, po dnesni aktualizaci (ktere nahlasila chybu) zacal byt telefon spomaleny, hrat, pote se vypl a od te doby nic. Dockal nejakeho uspesneho reseni? Jsem nadsen ted behem corony+vikendu to budu resit asi hodne slozite.
o 31-01-2021 08:30 AM
Dobrý den,
dočkal jsem se pouze totální ignorace Samsungu. Vůbec nereaguje na informaci, že telefon odešel kvůli zpackanému aktualizačnímu softwaru, pouze jako kolovrátek opakují, že je vše mrzí, ale mám si trhnout nohou, protože zničený přístroj již nebyl v záruce.
Takže používám služební iPhone.
Prostě krásná práce reklamačního oddělení společnosti "prdímenalidiSAMSUNG"
o 02-05-2021 09:36 AM
Zdravím, jak vidím nejsem jediný a taky se přidávám.. po aktualizaci se mobil začal divně chovat a i se sekat... Až se objevila černá obrazovka a konec... Marně se pokouším rozjet telefon ale zatím nic... co teď ??
o 02-05-2021 10:32 AM
Myslím si že nic. Zkusit donést na opravu, ale obávám se že řeknou že to kleklo. Tady Vám od samsungu nikdo nepomůže ani se nevyjadri, maximálně nabídne trapnou slevu na koupi nového, přestože zařízení by bez jejich zpackane aktualizace fungovalo dál. Dodnes nevydali ani opravný patch ani žádné vyjádření k odškodnění zničených zařízení. Jen blbou slevu na nakup nového. Toť vše.