o 03-11-2020 06:47 PM
Zdravím,
včera jsem aktualizoval SW na S7, android se klasicky restartoval a po zadání PINu po pár vteřinách černá obrazovka. Při pokusu o zapnutí naběhne pouze úvodní obrazovka, která svítí cca 10 minut a pak display opět zhasne a pouze bliká modrá notifikační dioda. A tělo S7 hřeje. Dnes jsem to odnesl do servisního střediska Samsung a koukali na mne jako z jara.
Jsem v tom jediný? Děkuji
o 03-11-2020 07:24 PM
Hezký den @HawkLL
S tím, že by se někomu porouchal telefon po aktualizaci jsme se zde v poslední době nesetkaly. Můžete zkusit provést Wipe cache (pracovní paměť) - nemaže uživatelská data.
Další možností je Wipe data, ale zde už bohužel přijdete o data
https://www.verizon.com/support/knowledge-base-203263/
Pokud nepomůže ani jedno, tak už pak leda přehrát SW v servisu, nebo se jedná o HW problém- např odešla základní deska 🤔
o 03-11-2020 07:44 PM
Těch 10 minut visí telefon po aktualizaci i na mých Note 10+ a Note20 Ultra 5G, to je celkem normální. Nevím, proč. Pak by ale měl telefon přepnout na logo Samsung, tam by měl zůstat pár minut, pak se přepne do režimu optimalizace aplikací, průběh je animovaný a vidíte, kolik je hotovo, pak to má naběhnout a ještě chvíli něco optimalizovat.
Zkuste tomu dát půl hodiny, pokud to nepomůže, tak asi jak píše kolega, jít do recovery a dát wipe cache, případně úplné obnovení. Ony S7 i když už jsou poměrně staré telefony, sám mám v domácnosti dva a oba jsou plně funkční, určitě to není běžné, že by nějak odcházely.
o 04-11-2020 04:38 PM
Děkuji pánové za analýzu a osobní zkušenosti s jinými přístroji. Zřejmě jsem se špatně nebo nedostatečně vyjádřil. Moje S7 zapnout nejde a nepodařilo se to ani zaměstnancům Samsung servisního střediska. Nežádal jsem o rady či odhady co se mohlo stát, dotaz zněl, jestli se to stalo i někomu jinému.
Hezký den
o 05-11-2020 07:15 AM
Zkusím se zeptat na podpoře, jestli mají něco hlášené. Ale obávám se, že to bude zkreslené, protože S7 je už po záruce, tak nevím, jestli by lidi kvůli tomu volali na support. Ale zeptám se.
o 05-11-2020 01:37 PM
Dobrý den, z infolinky mám informaci, že nemají žádné stížnosti v souvislosti s aktualizací ani nic mimořádného ohledně S7 celkově.
Píšu Vám ještě soukromý vzkaz, prosím mrkněte.
o 05-11-2020 05:42 PM
Děkuji za info.
Kolegovi z práce se u jeho S7 stalo to samé, dnes byl v Alze v Samsungu a jen popsal co se stalo, ihned prý přišel dotaz: "Máte S7, že?" Prý bylo od včerejška v Holešovicích se stejným problémem už hodně lidí a zhruba 80% se podařilo oživit, zbytku exla základní deska. Takže počkám ne vyjádření servisu a budu to komunikovat přímo se Samsungem.
Přeji hezký večer
o 05-11-2020 11:05 PM
o 24-11-2020 10:15 PM
Měl jsem s tím taky problém. Týden mi nešla aktualizace úspěšně dokončit, a při tom posledním pokusu mi po restartu zamrzl mobil. Svítil asi půl hodiny, nereagoval, vůbec nic, potom asi v rozmezí jedné hodiny občas zhasl a občas se objevila jiná stránka displaye. Asi po dvou hodinách se mi to nějak podařilo restartovat, nebo se to udělalo samo, fakt nevím, a od ty doby jsem tu dementní aktualizaci raději znovu nezkoušel instalovat.
o 25-11-2020 11:27 AM
Dobrý den @slaufek Telefon Vám tedy nyní funguje ale aktualizace se nenainstalovala ?