Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

samsung galaxy a12 nefunguje

(Téma vytvořeno: 01-03-2025 11:01 AM)
144 Zobrazení
zuziba
First Poster
Možnosti

dobrý den, mám telefon Samsung galaxy A12. Před čtyřmi lety jsem ho dala reklamovat (nefungovala mi čtečka SIM karet) a mobil se mi vrátil nefunkční. Když ho dám na nabíječku, tam mi to hlásí kolik mám procent a nabíjí se to, ale nejde vubec zapnout... Zkoušela jsem ho přes rady od AI ( Odin, Samsung 300K tool,...) zprovoznit, ale nejde to, tlačítka vubec nereagují, pouze mi to ukaže ty procenta. Teď bych nutně potřebovala mobil zprovoznit, protože muj aktualní přestal fungovat. V příloze posílam fotku

Byla bych moc vděčná za jakoukoliv radu a pomoc.

Zuzana481710290_1156981865916142_4898172108979704421_n.jpg

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @zuziba
proč jste tuto situaci neřešila ihned, když se Vám vrátil telefon nefunkční? No nejsem schopen teď posoudit, zda se telefon vrátil opravdu nefunkční či to způsobila některá z Vašich aktivit (Odin apod.) Ale dle mého to bez zásahu servisu nevyřešíte. A otázkou je, zda se Vám to vůbec finančně vyplatí a nevylučuji ani, že je to HW chyba, např. odešla základní deska..

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @zuziba
proč jste tuto situaci neřešila ihned, když se Vám vrátil telefon nefunkční? No nejsem schopen teď posoudit, zda se telefon vrátil opravdu nefunkční či to způsobila některá z Vašich aktivit (Odin apod.) Ale dle mého to bez zásahu servisu nevyřešíte. A otázkou je, zda se Vám to vůbec finančně vyplatí a nevylučuji ani, že je to HW chyba, např. odešla základní deska..

danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pekný deň,ak nepomohol flashovy program skuste to ešte raz:https://odindownload.com/mobile/.Poprípade skuste hard reset cez tlačidlá(v.príloha).Ak to nepomôže,jedine servis.1740825726623.jpg1740825726644.jpg
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, telefon vyresetujte, uděláte to tak, že zároveň budete držet zapínací tlačítko a tlačítko na zvyšování hlasitosti než telefon zavibruje. Objeví se vám menu, kde tlačítkem hlasitosti se pohybuje dolů a nahoru, vyberte Reboot system now a potvrďte zapínacím tlačítkem. Pokud by se telefon nespustil standardně, tak postup opakujte a z menu tentokrát vyberte Wipe data / Factory reset, přijdete o všechna data co jsou v telefonu!
S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
0 Like