Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Galaxy J5

(Téma vytvořeno: 27-02-2020 04:58 PM)
2378 Zobrazení
palrom
First Poster
Možnosti

Prosím o radu. Rád bych na mém tlf provedl tovární nastavení jelikož mi na displeji vyskakuje neustále okénko s upozorněním aplikace služby google pravidelně přestává fungovat, nejde mi přihlášení do jakékoliv aplikce google, takže se nemohu ani přihlásit do meilu u google kvůli potvrzení že jsem to já, tudíž mi to nenajede do továrního nstavení, je nějaká jiná možnost jak mobil dát do továrního nastavení?? Moc děkuji za rady.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@palrom 

Tak to prosím zkuste podle tohoto návodu.

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @palrom 

Máte prosím zálohu telefonu ? Pokud počítáte s tím že přijdete o všechna data, tak jde udělat tovární nastavení přes Recovery menu - viz. Návod. Při nastavení telefonu pak bude nutné ověřit Vás Google účet, který máte nyní v telefonu.

fajnsnek2
0 Like
palrom
First Poster
Možnosti

Moc děkuji za radu, ale ani tímto způsobem mi to nejde, přesně podle návodu zmáčknu hlasitost a zapnu, ale i tak mi to naběhne normálně, do žádného nstavení, neběhne hned klasický provoz. Akorát já mám na mobilu na ten zvuk dvě tlčítka, né jak na tom videu , tm je jen jedno.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@palrom který model přesně prosím máte ? J5 20## ? 

fajnsnek2
0 Like
palrom
First Poster
Možnosti

SM-J530F

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@palrom 

Tak to prosím zkuste podle tohoto návodu.

fajnsnek2
palrom
First Poster
Možnosti

Moc děkuji, podařilo se, ještě jednou velké díky.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@palrom děkuji za info. Označte prosím vhodnou odpověď tlačítkem Přijmout jako řešení

Děkuji Vám

fajnsnek2
0 Like