18-08-2020 09:10 AM - upraveno 18-08-2020 09:12 AM
Na mojom S7 edge nejde zapnúť resp ide dostanem sa po určitú časť a potom sekne a reštartuje sa. Včera napr tak seklo že displej zhasnutý úplne a len modra led dióda svietila nemohol som ani vypnúť hard reset nič musel som počkať kým vybije batériu a sam sa vypne (toto je somarina riadna). Cez odin som skúšal flashnut android dal som tam 8 verziu oreo od ORX Slovenský region (predtým originál som tam mal AUT Švajčiarsku), skúsil som ešte slovensku TMS (T-Mobile) či to pomôže ale vôbec nepomohlo.
Čo s tým telefónom? Kde bude chyba? Mne postupne začal sekať až raz sa sekol a dookola reštartoval.
Teraz sa mi vôbec nedari ani nič dostať do mobilu úvodná obrazovka a ďalej nič sekne a vypnúť nemozem počkám kým batéria sa vybije. Z toho mobilu asi nič (najnovšie pribudol pasik vid screen)...
Keby aspoň samsung odkúpil no neviem no..
o 18-08-2020 09:39 PM
Aha som myslel ze pre všetky modely... Ešte sa spýtam priamo Samsungu a uvidíme ze ako... A cena dopravy a diagnostika je asi tak koľko?
o 18-08-2020 09:50 PM
Tohle Vám bohužel přímo neřeknu, zkuste kolegy na Zákaznickém centru. Děkuji Vám
o 18-08-2020 09:55 PM
Skúsim...
o 21-08-2020 02:43 PM
@fajnSnek k tej doprave ešte... Je zadarmo pre všetky (prémiové Galaxy s rada aj note).
Diagnostika 13,50€ okolo 14€ no...
A orientačná cena opravy podľa popisu po telefóne vyzerá na 180€ 🥺🙄 do 50€ by som to ešte zvládol ale toto je pálka pre tak starý fon ktorý v bazári stoji 80€....tiež musia brat v úvahu že je to starší fon a vôbec oni mi tiež nezaručia že ako dlho to takto opravený mobil vydrží...
o 21-08-2020 03:52 PM
Hezký den @nexon101
Děkuji za informaci, tak jsem se zase něco přiučil 👍 chtěl jsem Vám doporučit akci s odkupem telefonu na novysamsung.sk, jenže koukám že na Slovensku to funguje jinak. V ČR se dá odprodat i nefunkční telefon a dostanete bonus 3.500 Kč při nákupu nových modelů, u Vás jsou zvýhodněné výkupní ceny, takže to pro Vás nemá moc smysl. Zaujal Vás nějaký z aktuálních modelů? Je pravda, že ta cena opravy není rentabilní, navíc Vám nikdo negarantuje zda se neporouchá něco jiného
21-08-2020 03:59 PM - upraveno 21-08-2020 04:00 PM
@fajnSnek u nás to tiež tak fungovalo akcia do konca júla teda do max 5.8.2020 kedy by som dostal za ten fon zľavu teda odpočet... Klasika zadal by som údaje doklad o kúpe nového a odpredaj starého... Chcel som tak urobiť ale deň pred tým sa mi začal reštartovať čiže už bol nefunkčný... A akcia skončila hoci som kúpil novy s20+. Ak bude draha oprava tak nechcem radšej nič nebudem riskovať že dám 180€alebo niečo okolo toho a za pár mesiacov alebo rokov najlepšie po záruke sa niečo zas dobabre. Ten telefón by som už preplatil 2nasobne.
Keby sa dal nefunkčný telefón odpredať Samsungu? Dá sa to nejak bez toho aby som kúpil novy pretože nový mam a kupoval som v čase kedy bola akcia ešte mam aj doklad... Ak by sa dalo aspoň tých 100 max 150€ odpočítať viem ze to asi nie je realne...
o 21-08-2020 04:10 PM
@nexon101 Bohužel to nepůjde, ten bonus se dává jen při nákupu nového zařízení a podmínkou je se zaregistrovat před ukončením akce. Obávám se tedy, že pokud jste neprovedl tu registraci před 5.8, tak už ten bonus nedostanete.
Můžu Váš požádat pokud Vám néjáká odpověď pomohla, můžete konkrétní odpověď označit- Přijmout jako řešení? Děkuji Vám