Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung a55 5g

(Téma vytvořeno: Čtvrtek)
109 Zobrazení
Vlado333
Student
Možnosti
Dobry den chcem sa spitat mam novy samsung a55 5g, 8/128gb zena ma rovnaky iba 8/256gb moj je uplne novy aj jej problem prvy pri prezerani prehliadaca chrome mobil hocikedy zamrzne nejde posunut ani hore ani dole musite ho zatvorit a znova az potom! Dalsi problem pri pozerani napr.Fb posuvani displeja hore dole mobil hocikedy roztvory fotku tam alebo aj clanok co nechcete robi to hocikde su tam androidy 14. 6.1 tie najnovsie robi nam to obom to iste a dalsim asi 6 kamaratom co maju tento mobil,vzdy som mal samsungy aj mam a52,a53,a71 no nanich sa toto nikdy nestavalo aspon nie tak casto,velmi som nahnevany nato nove mobily a take velke problemi 
0 Like
8 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Taky jsem si vsiml, ze A55 je citlivejsi na dotyk. Pozoruju to hlavne u klavesnice, kdy psani obcas "zaswipuje".
Na jinych samsungach se mi to nestava
0 Like
Vlado333
Student
Možnosti
Cize co som vsetko pisal od mrznutia prehliadacov po otvarani hocicoho robi aj vam? Jasne aj klavesnica a caste preklepi
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Chrome nepouzivam. Defaultni samsung prohlizec mi jede ok. Jen ta klavesnice je precitlivela.
Otvirani nechteneho obsahu na fb se mi deje obcas i na jinych telefonech. Ake fb na tom ma postaveny byznys, takze mne to tam neprekvapuje
0 Like
Vlado333
Student
Možnosti
Rozumiem no mi pouzivame chrome zo zenou a vzdy som pouzival nikdy problem nebol iba na a55 5g
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
V telefonu ho ale mam. Zkusim chvilku pouzivat a dam vedet.
0 Like
Vlado333
Student
Možnosti
Zena ho ma dlho jej to na chrome spravi casto zamrzne musi zatvorit a otvorit,ja 5 dni no zacalo to dnes mne jej uz dlho vsetko co som pisal zatial diky
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Čo sa týka prehliadača, tak najjednoduchšie je vyskúšať iný prehliadač. Odporúčam buď priamo Samsung browser, alebo Operu.

Pokiaľ sa pododbné záležitosti dejú výhradne v niektorých aplikáciách, môžu byť chyby v aplikácii, nie v telefóne. To sa ale samozrejme takto na diaľku nedá moc dobre odhadnúť...

Ešte sa spýtam -> Údaje do telefónu ste prenášali zo starého telfeónu, alebo ste telefón nastavovali ako "čistú (novú) inštaláciu"? Pri prenose údajov zo starých zariadení sa totižto môže stať, že sa niečo niekde zle zapíše a spôsobuje to potom problémy... 

Čo sa týka nechcených dotykov, tak to môže byť spôsobené napr. aj chráničom obrazovky (sklo, fólia). Prípadne skúste v nastaveniach pozrieť, či máte vypnutú citlivosť na dotyky 🤔

Vlado333
Student
Možnosti
Mobil som nastavoval na novo bez prenasania z ineho mobilu,ano mam ochranne sklo ako ma aj moja zena a iny kamarati co maju a55 5g maju tie iste problemi ako ja,a citlivost na dotik som skusal aj vypnut a to iste tieto iste problemi maju aj ostatnu vcetne mojej zeny co som pisal,zamrzanie je len na prehliadaci obcas,nezelane otvaranie je vsade ale nie stale keby som mal problem iba ja tak chapem ale ked to iste aj moja zena a kamarati tak uz neviem
0 Like