18-08-2020 09:10 AM - upraveno 18-08-2020 09:12 AM
Na mojom S7 edge nejde zapnúť resp ide dostanem sa po určitú časť a potom sekne a reštartuje sa. Včera napr tak seklo že displej zhasnutý úplne a len modra led dióda svietila nemohol som ani vypnúť hard reset nič musel som počkať kým vybije batériu a sam sa vypne (toto je somarina riadna). Cez odin som skúšal flashnut android dal som tam 8 verziu oreo od ORX Slovenský region (predtým originál som tam mal AUT Švajčiarsku), skúsil som ešte slovensku TMS (T-Mobile) či to pomôže ale vôbec nepomohlo.
Čo s tým telefónom? Kde bude chyba? Mne postupne začal sekať až raz sa sekol a dookola reštartoval.
Teraz sa mi vôbec nedari ani nič dostať do mobilu úvodná obrazovka a ďalej nič sekne a vypnúť nemozem počkám kým batéria sa vybije. Z toho mobilu asi nič (najnovšie pribudol pasik vid screen)...
Keby aspoň samsung odkúpil no neviem no..
o 18-08-2020 10:23 AM
Hezký den @nexon101
Podle screenu výše bych usuzoval, že odešel čip, kde je uložen OS, takže bude nutná výměna základní desky 😐
Zkoušel jste Wipe data a Wipe cache přes Recovery menu ? Pokud recovery menu nejde, tak je opravdu telefon asi kaput 😶
o 18-08-2020 10:26 AM
Zdravím @fajnSnek
Ano to skom skušal ešte predtym ako začal blbnuť fon... obe...
No teraz sa nedostanem len do download modu.. recovery sa mi nedari spustiť... Čiže matična?
o 18-08-2020 08:08 PM
@nexon101 Vypadá to tak, už obrázek z toho screenu od Vás - ten rozpadlý obraz v horní části značí vážný HW problém...
o 18-08-2020 08:14 PM
@fajnSnek viem no... A displejom to nebude? Bol meneny... Je nejaká šanca aby to bolo niečo iné ako maticna? A ak by to bolo maricnou opraviť sa to asi nedá len výmena za inú maticnu?
o 18-08-2020 08:21 PM
@nexon101 No pokud se nejde dostat do recovery tak je poškozena paměť kde je systém, nebo možná něco jiného na základní desce, a proto systém Android nenaběhne. Osobně si myslím, že výměna základní desky se nevyplatí, vzhledem k ceně nového telefonu, ale je to na Vás..
o 18-08-2020 08:23 PM
@fajnSnek no akurát dnes sa mi podarilo dostať do recovery... Viem ze sa nevyplatí preto sa pýtam ci nebude chyba niekde inde... Skúsil by som to dat cez moje Galaxy na diagnostiku že čo im ukáže...
o 18-08-2020 09:22 PM
@nexon101 rozhodně dobrý nápad, na Moje Galaxy budou mít rozhodně diagnostiku, a řeknou Vám i jaká bude případná cena opravy.
18-08-2020 09:28 PM - upraveno 18-08-2020 09:30 PM
@fajnSnek skusim to tak no... Platí ta akcia že doprava je zdarma ešte? Na fb mi nabehlo že práve to tak je.. Originál krabičku od mobilu zabalím do ďalšej krabičky s mojou adresou tak ako bežne? Ci ako to vlastne funguje? Všetko mi je jasne len toto nie...
@Primadvojka ahoj raz keď som vymieňal batériu som poškodil displej... Odvtedy nikdy viac. Zvládol som to len ta mala chybička a už bolo po displeji.
18-08-2020 09:36 PM - upraveno 18-08-2020 09:37 PM
Obávám se, že budete muset platit dopravu i diagnostiku. Služba Moje Galaxy je zpravidla zdarma por poslední 2 iterace vlajkových lodí Galaxy S, Galaxy Note a také pro prémiové skládací modely Galaxy Fold a Galaxy Z Flip. Galaxy S7 edge je 4,5 roku starý model, než už bohužel do této kategorie nespadá 🙄 Možná by bylo lepší osobně navštívit servisní středisko, pokud máte nějaké v dosahu.