Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunguje snímač otisku prstů (Samsung Galaxy A22)

(Téma vytvořeno: 25-08-2022 10:28 PM)
1544 Zobrazení
Aďka
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, před 3 měsíci jsem si na Alza.cz pořídila nový telefon Samsung Galaxy A22. 
Dnes mi přestal fungovat snímač otisku prstů, který doteď fungoval bez problémů. Vůbec nereaguje a ani se neblokuje, když přiložím jiný otisk.
Snímač nijak viditelně poškozený není. V nastavení mi vyskakuje upozornění, že snímač otisku prstů nefunguje a ať restartuju telefon (viz foto) - to jsem zkoušela již několikrát. 
Zkoušela jsem také zda není problém v aktualizaci, ale akrualizace proběhla asi 2 týdny zoátky a software je aktulání.
Dokázal by mi prosím někdo poradit v čem může být chyba, popřípadě co s tím? 
Děkuji za všechny rady!

image

image

0 Like
5 Odpovědi
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Hezký večer, doporučuji v Samsung Member provést zkušební test, popřípadě udělat screen a poslat. Také doporučuji vyzkoušet Nouzový režim, popřípadě Tovární nastavení. Máte čtečku v displeji nebo na straně v tlačítku?
0 Like
Aďka
Apprentice
Možnosti
Děkuji za Vaši pomoc, snímač mám na bočním tlačítku. Zkušební testy jsem už zkoušela, ale testování snímače prstu mi to nenabídlo, a to ani při testování bočního tlačítka.
Jak se do nouzového režimu prosím dostanu? Popřípadě co bych v něm měla vyzkoušet? Moc se v těchto věcech neorientuji, děkuji.Screenshot_20220825-231537_Samsung Members.jpgScreenshot_20220825-231533_Samsung Members.jpg
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Aďka

Zkuste pustit aplikaci Telefon -  a zadejte kód *#0*#

Po zadání se spustí speciální servisní menu, kde zvolíte pokožku Sensor a pak poslední položka bude Fingerprint a položka Normal scan. Pokud vsechny položky proběhnou Pass,  tak je senzor fyzicky v poradku a problem bude SW rázu. 

fajnsnek2
Natty99
First Poster
Možnosti
Dobrý den,stalo se mi to samé po poslední aktualizaci,můžu se zeptat jak jste to vyřešila?
Kate96
First Poster
Možnosti
Dobry vecer, mam stejny problem. Test jsem udelala jak tu pisete, ale otisk mi nefunguje. Stale to pise zakryjte cely snimac otisku prstu.. i kdyz se snazim tak nic.