Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Konektor

(Téma vytvořeno: 04-01-2024 06:35 PM)
1687 Zobrazení
Ninka1979
First Poster
Možnosti
Dobrý deň, môj telefón po nabití a odpojení z nabíjačky mi píše na hornej lište hlášku že,,konektor USB je pripojení alebo aj odpojení a obrazovka neustále svieti, následne musím telefón reštartovať alebo úplne vypnúť. Viete mi poradiť? Ďakujem 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný večer,
v nastaveniach>aplikácie si dajte zobraziť systémové aplikácie a vyhľadajte USBSettings. V časti úložisko vymažte vyrovnávaciu pamäť, dáta a reštartujte telefón. Ak sa problém opätovne objaví, tak vypnite telefón a skúste opatrne vyčistiť usb port na telefóne aj kábli (môžete tiež skúsiť na nejaký čas iný kábel).
Ak sa Vám takto nepodarí problém odstrániť doporučoval by som návštevu servisu.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pekný večer,skúste si trošku vyčistiť konektor-zubnou kefkou,vatovou tycinkou s troškou liehu.A to isté aj na nabijacom kábli.Pri pouzívaní origo nab.kabla by som este pouvažoval o vymene alebo skusiť dobíjať bezdrôtovo(ak tam je podpora).Popripade návšteva servisu.😉🖐
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný večer,
v nastaveniach>aplikácie si dajte zobraziť systémové aplikácie a vyhľadajte USBSettings. V časti úložisko vymažte vyrovnávaciu pamäť, dáta a reštartujte telefón. Ak sa problém opätovne objaví, tak vypnite telefón a skúste opatrne vyčistiť usb port na telefóne aj kábli (môžete tiež skúsiť na nejaký čas iný kábel).
Ak sa Vám takto nepodarí problém odstrániť doporučoval by som návštevu servisu.
luckul
First Poster
Možnosti
Dobrý deň. Mám samsung galaxy A12 . Stále mi na hornej liste bliká konektor USB je pripojený/ odpojený a neviem ako to opraviť. Skúšala som reštartovať alebo aj vypnúť a Stále nič už som zúfalá. Ďakujem
0 Like