Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefungující zvuk Galaxy A50

(Téma vytvořeno: 02-07-2022 12:56 AM)
583 Zobrazení
rachsan
Apprentice
Možnosti
Zdravím, z ničeho nic mi na mém telefonu Saksung Galaxy A50 přestal jet zvuk. Nejede při telefonování, z videí ani ničeho. A videa jsou zrychluná z nějakýho důvodu. Zkoušela jsem vyčistit konektor jacku, tovární nastavení i tady diagnostiku na s members, ale hlásí mi to, že je reproduktor (i mikrofon) používán jinou aplikací, ale žádnou jinou aplikaci spuštěnou nemám. Stalo se to někomu? Víte co s tím?
7 Odpovědi
Klaxxon
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, je mi zvláštní, že se to děje i po továrku. Pravděpodobně jsi potom ale obnovila data ze zálohy i s aplikacemi, je to tak? Tím se tam ta příčina mohla natáhnout znovu.

Zkusil bych teď asi Bezpečný režim. Jestli v něm to bude v pořádku, potom znovu továrko a ze zálohy obnovit jen data, aplikace ne. A jestli to nebude OK ani potom, nezbývá než servis. Jestli nemáš žádný v rozumném dosahu, využil bych Moje Galaxy, přijedou si pro to.
rachsan
Apprentice
Možnosti
Tak bohužel ani v tom bezpečným režimu nic nejede. Řekla bych, že to nefunguje kvůli rozbitýmu reproduktoru, ale ty zrychlený videa + se to před tím myslím stalo párkrát, ale pak se to zas rozjelo a teď nic. No tak asi v servisu budou moudřejší. Je nějaký v Brně?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @rachsan

Zkuste servisní nabídku - dejte aplikaci telefon a zajdete *#0*# a zde je možnost vyzkoušet Speaker. Pokud problém bude zde, tak je to na jasnou reklamaci. 

fajnsnek2
rachsan
Apprentice
Možnosti
Taky nic. No nevím jak to bude s tou reklamací, protože mám telefon už asi 3 roky. Potřebuju fakturu nebo něco, když půjdu do toho servisu?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Aha, tak pokud je telefon starší než 2 roky, tak to už nebude záruční oprava. Co si pamatuji, tak oprava sluchátka stojí cca 1000-1500 dle modelu.

EDIT:

Dle Britex stojí výměna reproduktoru necelých 900.

https://www.britex.cz/Service/PriceList?handler=ShowListId&id=2&PriceList=3211

fajnsnek2
0 Like
rachsan
Apprentice
Možnosti
No tak snad nebudou potřebu opravovat i zadní foťák 😂 ten je rozbitej ale funguje pěkně. No díky moc za snahu.
0 Like
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Pravděpodobně bude potřeba oprava v servisu. Výměna sluchátka za cca 1000 Kč.