Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Mono zvonenie u Samsung telefonov

(Téma vytvořeno: 30-03-2024 12:29 PM)
181 Zobrazení
Palyop
Explorer
Možnosti

Zdravím, všimol som si to už pred 3 rokmi no dodnes to Samsung nevyriešil a ako tak vidím asi to nikoho netrápi alebo si to nikto nevšimol. Porovnával som to aj s triedou A a triedou S starších alebo nových telefónov čo majú kamoši furt to iste. Otázka znie prečo Samsung telefóny zvonia len mono? cez spodný reprak? prečo nezvonia stereo? Možte to kľudne odskúšať vypnite obrazovku a prezvonte si z druhého telefónu a počúvajte.  Horny repračik ide tak možno na 10-20% skoro ho nepočuť okrem zvonenia ide telefon v mediach bez problémov stereo. Osobne potrebujem počuť zvuk zvonenia keďže pracujem pri hlučných strojoch napr. kolegov Xiaomi zvoní krásne hlasito cez obidva repračiky nebudem koli tomu kupovať Xiaomi keďže som fanušich Samsungu 

0 Like
2 Odpovědi
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, to je docela zajímavý postřeh - osobně by mě něco takového nenapadlo, jelikož mám od roku 2018 telefon neustále na vibracích (a na ruce hodinky).

Jediné, kde mám vyzvánění zapnuto, je budík. A tam mi přijde rozložení zvuku poměrně vyvážené. Nezdá se mi, že by horní reproduktor byl výrazně tišší...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
Palyop
Explorer
Možnosti

ale to je budík ten ide v pohode stereo ja píšem o zvonení a je to zaujímaví postreh keďže sa po internete rieši spen z S24 ultra že zapácha ,ale toto napríklad nie čo by som povedal je väčší problém aspoň pre užívateľov ktorí majú nastavený hlasný režim naplno a chcu počuť zvonenie

0 Like