o 30-03-2024 12:29 PM
Zdravím, všimol som si to už pred 3 rokmi no dodnes to Samsung nevyriešil a ako tak vidím asi to nikoho netrápi alebo si to nikto nevšimol. Porovnával som to aj s triedou A a triedou S starších alebo nových telefónov čo majú kamoši furt to iste. Otázka znie prečo Samsung telefóny zvonia len mono? cez spodný reprak? prečo nezvonia stereo? Možte to kľudne odskúšať vypnite obrazovku a prezvonte si z druhého telefónu a počúvajte. Horny repračik ide tak možno na 10-20% skoro ho nepočuť okrem zvonenia ide telefon v mediach bez problémov stereo. Osobne potrebujem počuť zvuk zvonenia keďže pracujem pri hlučných strojoch napr. kolegov Xiaomi zvoní krásne hlasito cez obidva repračiky nebudem koli tomu kupovať Xiaomi keďže som fanušich Samsungu
30-03-2024 01:01 PM - upraveno 30-03-2024 01:02 PM
30-03-2024 04:05 PM - upraveno 30-03-2024 04:06 PM
ale to je budík ten ide v pohode stereo ja píšem o zvonení a je to zaujímaví postreh keďže sa po internete rieši spen z S24 ultra že zapácha ,ale toto napríklad nie čo by som povedal je väčší problém aspoň pre užívateľov ktorí majú nastavený hlasný režim naplno a chcu počuť zvonenie