Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

GOOGLE ASSISTANT A ČEŠTINA

(Téma vytvořeno: 16-02-2022 12:26 PM)
6648 Zobrazení
Maty1
Journeyman
Možnosti
Ahoj, na mém Galaxy A12 používám Google Assistant v Angličtině. Ale prý je dostupná čeština, jenomže mně se v nastavení Asistenta nezobrazuje. Dokázal by mi někdo poradit co nastavit jinak, nebo proč jí tam nemám?
Předem díky za pomoc 
Vanek
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
MílaK
Navigator
Možnosti
Máte buď hodně dobrý zdroj, který ví něco, co zbytek světa ne a nebo máte naopak velmi špatný zdroj 🙂 Čeština bohužel dostupná není a žádný termín stanoven není.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Maty1
google assistant v češtině by měl být dostupný během tohoto roku. Ale ruku do ohně vám za to nikdo nedá.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
12 Odpovědi
Řešení
MílaK
Navigator
Možnosti
Máte buď hodně dobrý zdroj, který ví něco, co zbytek světa ne a nebo máte naopak velmi špatný zdroj 🙂 Čeština bohužel dostupná není a žádný termín stanoven není.
Maty1
Journeyman
Možnosti
Nevím skočilo mi to na YouTube jako doporučené video. Ale díky za odpověď
Vanek
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Kolega ma pravdu,bohuzel to skoncilo na bodu mrazu.Ikdyz byla slivovana uz lonsky rok.
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Maty1
google assistant v češtině by měl být dostupný během tohoto roku. Ale ruku do ohně vám za to nikdo nedá.

0 Like
Fantomass
Pioneer
Možnosti
Ano, BY MĚL BÝT. Čeština není na pořadu dne a žádný oficiální termín nikdy zveřejněn nebyl! Ty jsi zdejší Jolanda v tílku, ne?🤣
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
No, za to Vy se musíte schovávat pod obrázek 😉 a pokud vím, nepotykali jsme si!

0 Like
Fantomass
Pioneer
Možnosti
Chodíš v tílku jako Pepík a vyžaduješ vykání? Jsi spadl z višně? Na fóru je tykání běžná věc...
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, na některých fórech je možná tykání běžné, ale toto je oficiální fórum podpory společnosti Samsung. Vykání vynucovat asi nikdo nebude, ale základní pravidla slušného chování prosím dodržujte.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Fantomass
Pioneer
Možnosti
Tykání na fóru, navíc mezi pány, je běžné úplně všude a není na tom nic špatného. Na rozdíl od stbáckého práskačství tílkaře. A když už tě tady mám kolego, jak to PROSÍM vypadá s tím obřím průšvihem, co máte s GW4 po updatu? Už týden nemohu hodinky používat k účelům, ke kterým jsem si je koupil. Bude nějaká finanční kompenzace? Neměli byste raději reagovat na tyhle věci než na udávaní lidí za tykání? Děkuji předem za odpověď , zajímá to hodně vašich zákazníků 😉
0 Like