Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Telefonní číslo

(Téma vytvořeno: 15-02-2022 07:54 PM)
221 Zobrazení
Liška1121
Explorer
Možnosti

Dobrý den doufám že teď v tuhle dobu nikoho z vás neruším ale pořád dokola mi volá jedno číslo každých 4 minut a mě už to štve když jsem jim napsala že nevím kdo to je tak mi odpověděli ,,tady policie ČR a laskavě to zvedněte!" a já se bojím že jsem něco udělala ale netuším vůbec co nemůžete mi prosím poradit co s tímhle číslem mám dělat nebo nějaké nápady prosím? protože já jsem z toho už nešťastná pomozte mi velice prosím
😔🥺🥺🥺🥺☹☹☹☹😣😣😭😭😢😢😥😥

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
MílaK
Navigator
Možnosti
Troufám si tvrdit, že Policie to není. Buď vtipálek nebo podvodník. Můžete to číslo hodit do Googlu, uvidíte, co Vám o něm řekne. Když nic, zkuste se přes SMS zeptat o co jde. A v případě neuspokojive odpovědi zablokovat. Minimálně by se údajný policista měl podepsat celou hodností a jménem + služebním číslem. Pokud ne, kaslete na to. Sehnat si vás musí jinak.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
Fantomass
Pioneer
Možnosti
Jak píše MílaK, nelamte si s tím hlavu. Prolustrujte číslo a šup s ním na blacklist. Bude to jen je nějaký otrapa z vašeho okolí...

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
3 Odpovědi
Řešení
MílaK
Navigator
Možnosti
Troufám si tvrdit, že Policie to není. Buď vtipálek nebo podvodník. Můžete to číslo hodit do Googlu, uvidíte, co Vám o něm řekne. Když nic, zkuste se přes SMS zeptat o co jde. A v případě neuspokojive odpovědi zablokovat. Minimálně by se údajný policista měl podepsat celou hodností a jménem + služebním číslem. Pokud ne, kaslete na to. Sehnat si vás musí jinak.
0 Like
Liška1121
Explorer
Možnosti
moc děkuju
0 Like
Řešení
Fantomass
Pioneer
Možnosti
Jak píše MílaK, nelamte si s tím hlavu. Prolustrujte číslo a šup s ním na blacklist. Bude to jen je nějaký otrapa z vašeho okolí...
0 Like