Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

V Samsung kalendáři se nezobrazují narozeniny

(Téma vytvořeno: před týdnem)
20 Zobrazení
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Dobrý den,

obracím se na Vás s prosbou o radu. Jedná se mi to, že v aplikaci kontakty (od Samsungu) ukládám kontakty do umístění Google kontakty. V ten moment nastává problém, protože pokud mám u kontaktu nastavené datum narození, v Samsung kalendáři se nezobrazuje i když mám v něm napojený Google kalendář. Jakmile kontakt přesunu do umístění Samsung kontaky, tak ihned data narození naskáčou do Samsung kalendáře.

Nemáte prosím někdo nějaký tip, jak můj problém vyřešit bez nutnosti používat úložiště Samsung kontakty?

Předem děkuji a přeji poklidné velikonoční svátky.
2 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Pocitam, ze by mohlo jit o tohle zaklikavatko, dostupne ve webovem google kalendari...
Zkuste jestli mate zaklikle...

A pak jeste primo ve webovych google kontaktech zkontrolujte, jestli se vam datumy narozenin zapsaly do spravneho pole. Uz jsem videl chybne mapovani polí mezi samsung aplikaci Kontakty a webovym google ulozistem kontaktů.1744900394164.jpg
0 Like
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
U Google se někdo hluboce zamyslel a vytvořil pro narozeniny a svátky extra kategorii. Jak píše FRENKY22, musíte ji vybrat a obávám se, že i vyplnit nebo alespoň zkontrolovat. Pak by mohla být šance, že se bude synchronizovat i v Samsung kalendáři.
Zas až tak důvěrná data kontaktům nesvěřuji. Nemám vyzkoušeno. Zadávám rovnou do kalendáře.
0 Like