Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Antivir

(Téma vytvořeno: 24-10-2021 11:58 AM)
564 Zobrazení
Jampce
Navigator
Možnosti
Ahoj,
Zapnul jsem si před nedávnem v péči o zařazení ochranu telefonu (antivir)
Jde to zase nějak vypnout? Nikde jsem nic nenašel, ale jít to snad musí, když v základu to zapnuté není
Galaxy note 10 plus. Díky za rady
7 Odpovědi
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Proc byste ho vypinal? Je to tam od toho aby byl zaplej. Kdejakej ***** dneska se cloveka snazi ojebat pomoci viru.
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Jděte do nastavení - o telefonu - informace o softwaru - číslo sestavení - klikejte na to tak dlouho až se stanete vývojář. Poté si můžete zapnout a vypnou co chcete. 👍
0 Like
Jampce
Navigator
Možnosti
Od ty doby, cca měsíc co jsem to zapnul, mi telefon přijde trochu pomalejší. Co se týče instalace a aktualizace aktualizací z Gplay, je to příšerně pomalý. Nevím jestli je to tím, ale předtím to nebylo. I co se týče baterky tak mi přijde že ubývá o něco rychleji
0 Like
Jampce
Navigator
Možnosti
Ok, díky
0 Like
WendyBendy
Journeyman
Možnosti
Mám taky Galaxy note 10 + a úplně stejně ,jal jsem spustil antivir ,spojili se telefon ,né o moc ale je pomalejší
0 Like
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Ahoj, jakej máš Android a verzi One UI? Pokud to chceš vypnout, jdi do Nastavení, Aplikace, klikni vpravo vedle teček na šedou ikonu, Zobrazit systémové aplikace, jdi úplně dolů a najdi Zabezpečení zařízení, vymaž všechny data a vynuceně ho zastav, to je vše. Nevím, jestli to u tvé verze One UI půjde. Snad ti to pomůže.:-) Pro chytrýho, normálního, opatrnýho člověka je to zbytečný. Rád jsem pomohl, snad.:)
0 Like
figaro1
Voyager
Možnosti

Prekopíroval som sem text ako vypnúť integrovaný antivírus od McAfee.

"Antivírus od McAfee v telefónoch Samsung sa však vypnúť dá, len na to musíte ísť trikom. V Nastaveniach vojdite medzi Aplikácie, tesne nad zoznamom ťuknite na ikonu šípky s troma čiarkami (nie tlačidlo menu v úplnom hornom rohu obrazovky, ale to pod ním) a zaškrtnite možnosť Zobraziť systémové aplikácie.

Stlačte OK a medzi appkami nájdite jednu pomenovanú Zabezpečenie. Otvorte si jej menu a vpravo dole ťuknite na Vynútiť zastavenie. Potom stále na rovnakej obrazovke prejdite do sekcie Úložisko a stlačte tlačidlo Vymazať údaje. Krok potvrďte OK. Keď teraz pôjdete skontrolovať stav antivírusu v sekcii Ochrana zariadenia, uvidíte pri ňom opäť možnosť Vypnuté a vnútri zase aktivačné tlačidlo."

0 Like