Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Antivirus

(Téma vytvořeno: 25-02-2023 10:06 PM)
309 Zobrazení
Marek_svk
Student
Možnosti
Ahojte. Používate antivirus? Nespomaluje to systém, nevybíja to viac batériu? Ďakujem 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
p_1
Voyager
Možnosti
Zdravím. Ja osobné používam ten vstavaný antivírus -knox už roky , od kedy ho Samsung dal do zariadení. Nikdy som nespozoroval žiadnu nadmiernu spotrebu ani nič podobné. Pracuje si to na pozadí bez toho , aby to system spomaľovalo, alebo vybijalo batériu. Odporúčam to každému si zapnúť, nakoľko je to zadarmo a veľmi dobré to chráni zariadenie . Knox od Samsungu patrí medzi to najlepšie čo sa týka ochrany zariadenia ( viete si o tom nájsť články na Google). Čiže odporúčam si to zapnúť a chrániť tak svoje zariadenie a dáta :smiling-face:

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Řešení
p_1
Voyager
Možnosti
Zdravím. Ja osobné používam ten vstavaný antivírus -knox už roky , od kedy ho Samsung dal do zariadení. Nikdy som nespozoroval žiadnu nadmiernu spotrebu ani nič podobné. Pracuje si to na pozadí bez toho , aby to system spomaľovalo, alebo vybijalo batériu. Odporúčam to každému si zapnúť, nakoľko je to zadarmo a veľmi dobré to chráni zariadenie . Knox od Samsungu patrí medzi to najlepšie čo sa týka ochrany zariadenia ( viete si o tom nájsť články na Google). Čiže odporúčam si to zapnúť a chrániť tak svoje zariadenie a dáta :smiling-face:
ParkerPM
Voyager
Možnosti
Aj ja mam zapnutý ten vstavaný.
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Marek,v telefone mate v ochrane telefonu vstavaný antivir McAfee,kludne si ho zapnite,na to je tam, aby chránil a je zdarma,je bezprob lémový.Neznižuje vykon telefonu ani batériu,nastavte si skenovanie aplikacii každý deň +instalovaných aplikacii a mate pokoj 😉
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobrý deň.
Pokiaľ ste smerovali otázku na ochranu zariadenia, ktorá je vstavaná, tak odpovede viz. vyššie.

Pokiaľ ste sa pýtali na antivírus všeobecne, tak osobne mám skúsenosti iba s ESETom a s tým taktiež neboli žiadne problémy.

Osobne ale žiadny antivírus nepoužívam.

Čo sa týka batérie, tak určitá spotreba tam samozrejme bude, keďže antivírus je z princípu aplikácia neustále bežiaca na pozadí a neustále pracujúca. Spotreba bude ale zanedbateľná 😉
Marek_svk
Student
Možnosti
Ďakujem za odpovede. Zatiaľ som nechal spustený McAfee, možno časom prejdem na eset alebo norton, hlavne kvôli platbám.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, o antivirech jsem psal kdysi článek - zajímalo mě ale jen, jak jsou na tom s detekcí hrozeb, neřešil jsem dopad na baterii. https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/antivir-na-android-ano-%C4%8Di-ne/m-p/3646359#M12...

Jinak Eset moc nedoporučuju, poměrně často se setkáváme s potížemi při příchozích hovorech.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like