Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

S20FE | Kevés a MAX fényerő

(Topic created on: 05-08-2022 12:57 PM)
601 Views
VDavid_
Black Belt 
Options
Sziasztok!

Édesapámnak egy S20FE készüléke van és ha éppen mennek valahova édesanyámmal akinek S21-e van akkor ő a saját telefonját nem látja a tűző napsütésben míg édesanyám telefonját pedig tökéletesen. Az Adaptív fényerőt javasoltam neki, mert az tovább emeli, de akkor meg este túl sötét neki. A bixby rutin meg csak kikapcsolás tudja, de bekapcsolni az adaptív fényerőt nem. Az lenne a kérdésem, hogy a MAX 679 Nit fényerőt ki lehet-e valahogy használni nem az adaptív fényerővel hanem simán állítással, hogy mindig nagyon erős legyen a fénye. 

Köszöni előre is, meg én is. Üdv: D/P
Go to solution
21 REPLIES 21
VDavid_
Black Belt 
Options
Nincs
0 Likes
VDavid_
Black Belt 
Options
De nem rég jött egy 132mb-os frissítés Bixby-hez ennek van ahoz köze?
0 Likes
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Options

Megeshet. Ha törlöd a Routines alkalmazásadatait, majd újraindítod a telefont, azután sem jelenik meg az Adaptív fényerő opció?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 Likes
VDavid_
Black Belt 
Options
Továbbra se
0 Likes
VDavid_
Black Belt 
Options
Akkor hogyan tudom ezt előhívni van valamilyen alk. Verzió ahol ez még működött?
0 Likes
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Options

Az alábbi APK gyűjteménnyel lenne érdemes próbálkozni:

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/bixby-routines/

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 Likes
VDavid_
Black Belt 
Options
De akkor lehet, hogy támogatott lesz az adaptív fényerő?
0 Likes
VDavid_
Black Belt 
Options
Az S10emen van olyan, hogy adaptív fényerő az s20Fen miért nincs?
0 Likes
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Options

@VDavid_  írta:
De akkor lehet, hogy támogatott lesz az adaptív fényerő?

Megeshet. Próbáld a 3.5.02.25-ös verziót egyébként, hátha azzal menni fog.

0 Likes
VDavid_
Black Belt 
Options
Megvan!!! Ami az S10emen van verzió az frissebb az kiskerestem és letöltöttem így már működik