Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Melegedés, lassulás, gyors merülés (S20FE)

(Témakör létrehozásának dátuma: 26-06-2023 04:00 PM)
402 Megtekintések
Erix1224
Journeyman
Beállítások
Sziasztok!

Lassan két éve van egy samsung galaxy s20 fe készülékem és mostanában nagyon gyorsan merül, lassú és forró lesz a kamera melletti területen a telefon, tok nélkül lézeres hőmérővel 45 °C körül van.

Frissítettem a készüléket ugyan úgy produkálja a jelenséget, akkor is ha csak simán a youtube shortsokat pörgetem.

Mi lehet a probléma? Köszi a segítséget előre is.
5 Válaszok
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Nyáron ez nem meglepő. Ellenőrizd, hogy a mobil optimalizált és az üzemideje nem haladja meg a 48 órát ha igen, akkor egy újraindítás lehet megoldás lehet a problémádra. Ha semmi sem javít a helyzeten akkor a gyári beállítások visszaállítása mindig egy utolsó lehetőség. Egy 3dmark stress tesztet is érdemes lenne futtatni gyári beállítások visszaállítása után és előtt, ha nincs látható változás a kettő grafikon között, akkor lehet hardveres a probléma.
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Ha nincs más, a gyári visszaállítás az, ami segíthet. 

GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Esetleg beragadt valami, ami pörgeti a processzort. Ezt orvosolhatja ez újraindítás. Ha nem, akkor megpróbálhatod adatmentés után a gyári visszaállítást. Ha továbbra is rendellenesen melegszik, akkor érdemes lehet megnézetni szervizben. (Nyáron azért sajnos minden készülék melegszik.)
krs_krisz
Pioneer
Beállítások
Gyári vissza állítás bootmenüből nekem megoldottaScreenshot_20230702_045815_Samsung Members.jpgScreenshot_20230702_045617_Device care.jpg
0 tetszik
krs_krisz
Pioneer
Beállítások
EnnyireScreenshot_20230718_143521_Device care.jpg
0 tetszik