Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Galaxy S20 akkumulátor

(Témakör létrehozásának dátuma: 22-03-2023 06:42 PM)
400 Megtekintések
Fabianzsolt
Explorer
Beállítások
Sziasztok!

Nem olyan régen posztoltam az S20-asom akkumulátor üzemidejével kapcsolatban, akkor igen rossz volt a képernyőidő, de egy szervizelés után érezhetően javult. Már ki mertem kapcsolni az energiatakarékos módot és próbálkozom a 120 Hz-es képfrissítéssel is.
Ettől függetlenül szerintem még nem épp megfelelő az akku élettartama, egy nap így is többször kell tölteni. Valakinek van valami javaslata, hogy esetleg hogyan javítható az üzemidő? Próbálkozzak egy újratelepítéssel ha Smart Switch-es biztonsági mentésből állítottam be a telefont? 
8 Válaszok
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Szia,
Igen, lehet jót tenne, neki. Én sem vagyok barátja az üzemidőnek, de egy tisztalap után már minden jobb.
0 tetszik
Fabianzsolt
Explorer
Beállítások
Köszönöm, valamikor sort kerítek rá. Neked is S20-asod van? Ha igen, milyen képernyőidőket produkál? Illetve mennyi ideig bírja egy feltöltéssel. Nyilván attól függ, ki hogy használja a telefont, de azért kíváncsi lennék.Screenshot_20230322_183012_Device care_1000003049_1679506213.png
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Szia, nekem is S20-asom van és pont ugyanez ez a helyzet, de a gyári be. Vissza után már normálisodott. Ebből a 10 órából durván 8-at tud.Screenshot_20230322_191913_Device care_1000002415_1679509153.jpg
0 tetszik
Fabianzsolt
Explorer
Beállítások
Szia, köszönöm, ezek szerint semmi túl jóra nem számíthatok. Kár hogy az exynosos kompakt telefonok ilyen rosszul teljesítenek.
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Van még olyan telefon, ami kibírja 1 napig töltés nélkül? 120Hz, NFC, 5G, Wifi, Bluetooth, Always on Display, stb...

0 tetszik
krskrisz
Journeyman
Beállítások
Ugyan ez a gondom, ma fogom factory resetelni, írok ha az megoldotta, de akkor is ha nem
krs_krisz
Pioneer
Beállítások
Megtörtént. Semmi.... majd a volume + és a kikapcsolo gombal bejutva a boot menübe is rámentem a factory resetre, az úgy leformáz mindent, alig tudtam bejutni az üdvözlő képernyőn túl(ezt amúgy jelezte is) jó ha van WiFi.. így viszont 30 helyett 90giga helyem van és 6 óráról 15re bővült az aksi
0 tetszik
krs_krisz
Pioneer
Beállítások
Aksi idő még nincs kész majd írok ha leszScreenshot_20230702_045617_Device care.jpg
0 tetszik