Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Z Fold 3 ecran crăpat, anulare garanție. Rușine Samsung! Rușine ESD!

(Subiect creat la: 26-07-2022 04:15 PM)
1971 Vizualizări
Members_bzIxUpX
First Poster
Opțiuni

Experienta mea cu garanția samsung si esd service:

Dețin un Samsung z fold 3 5g de 512gb. O porcărie pe care nu o recomand. Abia după ce l-am cumpărat am înțeles ca au probleme cu ecranul pliabil. Intr-o seara, cand am deschis telefonul, a apărut o dunga pe centrul ecranului, in dreptul balamalei. Ecranul funcționează, cu excepția dungii de pe mijloc, unde ecranul a crapat. Am contactat Samsung pentru garanție și au trimis curierul sa îl ridice. După o săptămână, a sunat cineva de la esd service să-mi comunice ca se anulează garantia din cauza unui soc mecanic.

Descoperirea lor a fost un punct pe folia de plastic de pe ecran, in coltul din stanga sus. Nicidecum sa aiba legătură fizica cu centrul ecranului, la balama, unde e problema. Cand mi s-a adus la cunoștință, am spus ca, unde este punctul pe folia de plastic de protecție, ecranul funcționează. Se pare că interpretează garanția asa cum vor ei. Pai poti spune ca, dacă mașina are un bec ars trebuie sa schimbi volanul?

Rușine! La esd soc mecanic înseamnă orice zgârietura, chiar dacă nu are legătură cu defectul. In cazul meu si al multor altor persoane care au pățit același lucru cu z fold 3, este o problema cu ecranul, in zona unde se pliaza. A ținut 7 luni. Un telefon de 8000 de lei. Acum esd vrea 2600 lei pentru reparație.

Garanția se pierde ca am îndrăznit sa-l folosesc in scopul in care mi-a fost vândut. Rușine Samsung! Rusine ESD!
13 Răspunsuri
galaxyaa14
Helping Hand
Opțiuni
La samsung garanția este egal cu zero
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Poti încerca o plângere la ANPC. Din câte știu, sper sa nu ma înșel, este de datoria celor de la ESD sa dovedească legătură între defectul semnalat de tine si socul mecanic care a dus la anularea garanției.
Pe partea cealaltă este foarte bine stiut ca ecranul de pe Fold este extrem de sensibil, orice soc sau lovitura il poate afecta.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Indiferent de brand..garanția nu acoperă cine știe ce..iti cumperi telefon foarte scump..iti faci și o asigurare separata care nu acoperă garanția pentru el..bani..bani
0 Aprecieri
Members_4xZtBig
First Poster
Opțiuni

Eu detin z fold 3 de la orange cu asigurare ! In 1 an a cedat ecranul de 3 ori , de 2 ori la facut asigurarea , a 3-a oara nu , cica asigurare acopera 2 schimbari de ecran pe an ! Ideea e ca telefonul are o problema , probabil nu toate ! Acuma cand l-am reparat pe banii mei ma tinut cel mai mult ecranul...🤣

0 Aprecieri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Nasol moment...
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Sper totusi sa rezolvi, incearca o contestatie

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Am dat acest sfat de foarte multe ori, prezentare personală la un puncte esd, de preferabil la Apaca, nu trimiteti prin curier, cred că știți cum se umblă cu coletele. A pățit și un prieten așa ceva, mai demult, i-au dat folia jos și au căutat până au găsit un punct și au declarat soc mecanic, s-a lăsat pagubas, nu era un telefon de 1000 de euro.
Sper să rezolvi.
Numai bine.
0 Aprecieri
SorinDaniel
Helping Hand
Opțiuni
Nu ești primul și nici ultimul căruia i s-a întâmplat asta, căruia i se va întâmpla.
Dacă cauți pe google ESD-ROM o să vezi la recenzii că este o practică a lor să se lege de cea mai mică chichiță pt a-ți scoate telefonul din garanție și să ți-l repare contracost.
Eu am avut un Samsung Galaxy Note 10+ 5G și pt o zgârietură, la propriu, o zgârietură pe margine mi l-au scos din garanție pe același motiv, șoc mecanic (deși eu l-am trimis pt că bateria efectiv se descărca foarte repede).
Norocul meu a fost că îi făcusem poze înainte să-l predau curierului și am fost la ANPC cu dovezile, iar la aproximativ o săptămână am fost sunat și mi s-a reparat pe garanție și nu am pierdut garanția.
De atunci niciodată n-am mai trimis prin curier la ESD-ROM,am preferat să merg personal in Cluj sau Târgu Mureș (eu fiind din Sibiu) și n-am mai întâmpinat neplăceri).
Dar da, am făcut "N" sesizări la relații clienți Samsung privind practica celor de la ESD-ROM și le-am spus să mai intre să citească cineva și niște review-uri dar se pare că suntem prea mici și neînsemnați pt Samsung să fim băgați în seamă.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Din păcate inovațiile tehnologice atrag şi acel procent de eşecuri.
Eu când am văzut plierea ,am intuit instantaneu şi acea vulnerabilitate a display-ului în zona de mijloc,indiferent de ce mi-ar fi spus producătorul.
Este şi extrem de logic.
Citind topicul tău îmi dau seama că la noi nu tehnologia este problema, ci atitudinea unor "oameni".
Posibil să fi avut altă rezolvare a problemei dacă cei din service ar fi avut răbdare să analizeze situația corect.
Dacă legislația şi condițiile de garanție înclină balanța înspre ei şi pot demonstra acel "şoc mecanic",nu prea ai ce să faci.
Dacă eşti convins că s-a comis un abuz şi poți tu demonstra, acționează civilizat pe toate căile legale posibile să ți se rezolve problema corect.
Practic acesta este scopul final.
Îmi pare rău, sincer.
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
Esd sunt praf. Am dus si eu un s20 fe 5g in garantie, era țipla telefonul si cand l an primit inapoi, l am primit cu rama zgariata, cu sticla de la camera ciobita, si de fapt problema nu se rezolvase. Insa am amenintat pe cei de la emag cu proces si mi au returnat banii, oricum aveam dovezi.
Andrei3094
Pathfinder
Opțiuni
Asa am pățit și eu cu un S22 care a venit din service cu probleme.
0 Aprecieri
Members_lazluWk
First Poster
Opțiuni

20220909_104802.jpg

 Azi am fost la service, aceas problema 😥😥😥

0 Aprecieri
LorantCs
First Poster
Opțiuni
Trist dar foarte adevarat, am trimis si eu un flip 3 la service pentru pixeli morti in zona de jos a telefonului si cu o crapatura in zona din stanga a zonei unde se pliaza, si am primit telefonul inapoi cu garantia anulata deoarece a fost incadrat la soc mecanic la o zgarietura fina pe laterala telefonului cu explicatia: in zona aceea a aparut o izbitura care a generat pixeli morti si ecranul avand pixeli morti a cedat in timp si a aparut crapatura.
Este inadmisibil caboameni astia de la ESD sa fie capabili sa te minta in asemenea hal, ***** "socul mecanic din laterala telefonului mor pixeli si crapa ecranul unde se pliaza..." si chiar sunt ferm convinsi ca au vonstatat corect si vor sa ii si cred.
Vand telefonul pe loc pe Olx si sa nu mai aud de Samsung si serviciile lor nonexistente de garantie cat traiesc!
0 Aprecieri