Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Review one ui 7 Fold 4

(Subiect creat la: joi)
97 Vizualizări
Benjaminn
Pathfinder
Opțiuni
Bun, am deja câteva ore cu noul sistem de operare și mi se pare ca a transformat telefonul. Mult mai fluid, mai responsive, pare ca nu se mai încălzește asa tare(aici încă nu s convins din cauza vremii de afara) dar mai ales, contrar a ce am tot citit pe aici, autonomia telefonului se simte cu vreo 25% mai mare, aștept următoarele zile sa ma conving.
TOTUȘI, DEPLORABIL SI INCA PROFUND DEZAMAGIT CA SAMSUNG ISI BATE JOC DE UTILIZATORII SAI CU LANSAREA SISTEMULUI CU PREA PUTIN TIMP INAINTE DE LANSAREA URMĂTORULUI ANDROID SI MAI ALES CA AM ACHITAT O SUMA COLOSALA PE UN FLAGSHIP PLIABIL, EARLY ADOPTER AS PUTEA SPUNE, IN 2022 SI PRIMESC ONE UI 7 LA 5 LUNI DE LA LANSARE. DACA AR FI SA POT ACORDA UN PUNCTAJ, MEDIIND PARAGRAFUL CU MINUSCULE VS CEL CU MAJUSCULE, 4/10. O SA FLUIER IN BISERICA, ANUL TRECUT, IPHONE XS(2017 SAU 2018) A PRIMIT UPDATE-UL MARE DE ANI ODATA CU IPHONE 16(APPLE NU SI A BATUT JOC DE CINEVA CARE A PLATIT SUMA DE FLAGSHIP PE DEVICE UL LOR IN URMA CU 7-8 ANI). PUTEM ASOCIA SAMSUNG CU CLASA POLITICA ROMÂNEASCĂ ATAT CAT MA PRIVEȘTE 

3 Răspunsuri
Opțiuni
Hai, ziceți voi:
Simion sau Nicușor? 😂😂😂
Benjaminn
Pathfinder
Opțiuni
Nope, ai presupus greșit😊
Opțiuni
Eu nu am presupus.
Am întrebat.😊