Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Telefon blocat

(Subiect creat la: cu o săptămână în urmă)
190 Vizualizări
liviu_virgil
First Poster
Opțiuni

Salut am o problema cu un telefon flip6

La activare mi a aparut pe ecran mesajul : lost or stolen must be returned to amazon

Am contactat amazon telefonic si nu au in baza de date nici o sesizare cu privire la imei ul telefonului. Am incercat sa sun la numarul afisat pe ecran, dar numarul nu este alocat.

Am sunat la Samsung iar in urma verificarilor telefonul nu apare pe nici un blacklist. Inca se cauta o solutie:)))

Intrebare!

A trecut cineva prin asa ceva? Care este solutia? Imi cere un cod pin pentru deblocare, cine il poate pune la dispozitie? 

Telefonul a fost achizitionat nou, sigilat, Olx, exista dovada tranzactiei, etc

Bypass, resoftare...nu rezolva nimic

12 Răspunsuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare!
Încearcă să îi contactezi pe cei de la care ai cumpărat telefonul, vezi ce îți spun în cazul dat. Poate și o plângere la poliție ar ajuta, măcar să îți recuperezi banii.

Altă variantă ar fi să mergi la service-ul Samsung (inclusiv cu dovezile achiziției), poate te pot ajuta ei cu ceva.

Dacă nici așa nu se rezolvă, cel mai probabil nu prea mai ai ce face cu telefonul.
FLORU
Voyager
Opțiuni
Interesant e.cine l-a blocat 🙅🏻
Radu_el
Voyager
Opțiuni

Imi aduc aminte ca ceva vreme in urma eram luat in deradere cand am sugerat cuiva care cerea sfaturi privind achizitioanrea unui telefon,  sa nu mai cumere de pe OLX. Sper sa vada postarea asta si sa se convinga odata pentru totdeauna ca OLX nu este o platforma sigura de unde sa-ti achizitionezi un telefon.

gioni666
Hotshot
Opțiuni
Ba este o platformă sigură dacă știi ce cumperi și cu ce se mănâncă ceea ce cumperi. Nu trebuie să fii credul.
EllenaB
Pathfinder
Opțiuni
Bună ziua, eu am cumpărat de pe olx un s24 ultra , care era achiziționat după emag, tatăl meu a luat unul de la un tip din Buzău, tot impecabil și nu am pățit nimic , acum depinde și de noroc 😊
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Din câte știu și zic, mare atenție la achiziții S.H., telefoane luate pe nașpa in rate, pe buletine la fraieri, neachitate, etc.., blocate de operatori, etc...
De pe olx se verifică la sange telefoane sigilate, nu il iei și pleci.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Corect...trebuia luat doar prin predare personala, te vedeai cu omul, il desigila in fata ta si il deschideai, puneai SIM si il configurai....asa macar ai certitudinea ca nu e o clona chinezeasca sau unul furat/blocat....desi daca furtul e raportat ulterior, poate sa fie blocat mai tarziu. Cel mai bine e sa iei doar de la cunoscuti telefoane SH sau din surse sigure...sa zicem Flip.ro unde sunt verificate si ti se ofera garantie si drept de retur

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut!

Probabil telefonul este subiectul unei fraude si a fost blocat prin Knox Guard:

https://eu.community.samsung.com/t5/sfaturi-articole-explicative/knox-%C8%99i-knox-guard-ce-sunt-%C8...

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu prea ai ce face (legal) si ai luat cum s-ar zice tzeapa. Vanzatorul de pe OLX ori iti va rade in nas ori nu stie nici el de problema si va ridica din umeri. Ii treci la pierderi si vei invata ceva

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EllenaB
Pathfinder
Opțiuni
S-ar putea ca telefonul dvs să fi fost infestat cu un virus și de aceea v-a apărut acest mesaj. Încercați să îi puneți din nou software-ul original și își va revenii 😊
J1Vibes
Navigator
Opțiuni
Telefonul a fost cel mai probabil vândut pe OLX de o persoană care nu era proprietarul real, iar serverele Amazon/ Google au detectat IMEI-ul ca fiind pierdut sau furat). De aceea apare acel mesaj şi telefonul se blochează.
N-ai decât să-l resetezi conectând la un PC.
0 Aprecieri
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
nu vi se pare că doar voi vă agitați, dați cu presupusul, iar cel care a postat nici nu urmărește? 🤔 Telefonul este sustras, dacă era sigilat nu înseamnă că nu poate fi blacklisted, gândește-te logic: cineva îl fură sigilat... 🤔 tu proprietar(ai seria) îl reclami și blochezi telefonul...