cu o săptămână în urmă
Salut am o problema cu un telefon flip6
La activare mi a aparut pe ecran mesajul : lost or stolen must be returned to amazon
Am contactat amazon telefonic si nu au in baza de date nici o sesizare cu privire la imei ul telefonului. Am incercat sa sun la numarul afisat pe ecran, dar numarul nu este alocat.
Am sunat la Samsung iar in urma verificarilor telefonul nu apare pe nici un blacklist. Inca se cauta o solutie:)))
Intrebare!
A trecut cineva prin asa ceva? Care este solutia? Imi cere un cod pin pentru deblocare, cine il poate pune la dispozitie?
Telefonul a fost achizitionat nou, sigilat, Olx, exista dovada tranzactiei, etc
Bypass, resoftare...nu rezolva nimic
cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă
Imi aduc aminte ca ceva vreme in urma eram luat in deradere cand am sugerat cuiva care cerea sfaturi privind achizitioanrea unui telefon, sa nu mai cumere de pe OLX. Sper sa vada postarea asta si sa se convinga odata pentru totdeauna ca OLX nu este o platforma sigura de unde sa-ti achizitionezi un telefon.
cu o săptămână în urmă - editat ultima oară cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă
cu o săptămână în urmă
Corect...trebuia luat doar prin predare personala, te vedeai cu omul, il desigila in fata ta si il deschideai, puneai SIM si il configurai....asa macar ai certitudinea ca nu e o clona chinezeasca sau unul furat/blocat....desi daca furtul e raportat ulterior, poate sa fie blocat mai tarziu. Cel mai bine e sa iei doar de la cunoscuti telefoane SH sau din surse sigure...sa zicem Flip.ro unde sunt verificate si ti se ofera garantie si drept de retur
cu o săptămână în urmă
Salut!
Probabil telefonul este subiectul unei fraude si a fost blocat prin Knox Guard:
cu o săptămână în urmă
Nu prea ai ce face (legal) si ai luat cum s-ar zice tzeapa. Vanzatorul de pe OLX ori iti va rade in nas ori nu stie nici el de problema si va ridica din umeri. Ii treci la pierderi si vei invata ceva
cu o săptămână în urmă