Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung z flip 7

(Subiect creat la: cu 3 săptămâni în urmă)
65 Vizualizări
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
 Mereu ma-ma întreb cum va arat noul model samsung z flip 7.
Sunt multe zvonuri ca samsung pe z flip 7 
Va renuta la snapdragon elit și va fi în înlocuit cu un exyno 2500 
Vreu un răspuns va mulțumesc!
16 Răspunsuri
Opțiuni
Salutare,
Da, au apărut într-adevăr mai multe zvonuri despre faptul că Samsung Galaxy Z Flip 7 ar putea folosi un procesor Exynos 2500 în locul Snapdragon-ului de top de la Qualcomm — cel mai probabil Snapdragon 8 Gen 4.
Ce știm până acum (din zvonuri și surse neoficiale) este: Samsung ar vrea să folosească mai des Exynos 2500 în telefoanele sale pliabile (Z Flip și Z Fold) pentru a reduce costurile și a-și promova propriul cip. Exynos 2500 ar trebui să fie construit pe procesul de 3nm (SF3) de la Samsung, ceea ce promite eficiență mai bună și performanțe comparabile cu Snapdragon 8 Gen 4. Totuși, e foarte posibil ca Z Flip 7 să aibă Exynos doar în anumite regiuni (de exemplu: Europa sau Asia), în timp ce în SUA și Coreea de Sud să rămână cu Snapdragon – exact cum a făcut Samsung în trecut la unele modele Galaxy S.
Dar toate astea sunt doar zvonuri deocamdată – Samsung nu a confirmat nimic oficial.
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Și a mai auzi niște zvonuri ca samsung o data cu lansarea z flip 7 va veni cu one ui 8 pentru ca one ui 7 a avut multe erori sa vedem pe viitor.
Opțiuni
Într-adevăr, orice este posibil!
Așa cum am menționat mai sus, toate informațiile din mediul online referitor la Z Flip/Fold 7 și One UI 8 sunt doar zvonuri.
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Și a mai auzi niște zvonuri ca unele tari au programul beta pentru one ui 8 android 16
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Se zvonește ca Flip și Fold 7 se vor lansa cu OneUI8.
De asemenea, OneUI8 este în stadiul de dezvoltare, asta înseamnă că doar intern este testat, nu există nicio versiune Beta.
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Cred ca max cu one ui 7.1 asta ma gândeam și eu sa vina asa de rapid one ui 8 ori cum zvonuri rămâne zvonuri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu cred că mai primim OneUI7.1. Posibil să primim direct OneUI8, rămâne de văzut.
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Ori cum pote anunta samsung ceva pe viitor rămâne de văzut
Opțiuni
Am citit pe un site unde se zvonea că cel mai probabil programul Beta pentru One UI 8 o să înceapă în Iulie, bineînțeles în țările care participă la acest program.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Eu am citit ca e posibil sa nu mai apară Beta și să primim direct OneUI8 😂 Deci, mai avem de așteptat și vedem atunci ce vor face exact
Opțiuni
Exact. Dacă primim direct One UI 8, mai bine. 🤣 Momentan toate sunt zvonuri, așteptăm să avem știri oficiale. 😃
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Eu nici one ui 7 nam și sa apară sa de repede one ui 8 😂
Opțiuni
Nici eu, până ajunge pe seria A, mai precis pe Galaxy A54 5G mai durează vreo 2 luni +/-. Mă mulțumesc să vină direct One UI 8. 😄
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Eu pe telefonul meu s23 verifică în fiecare zi sa vad dacă am primit one ui 7 azi nu am mai încercat ca am observat ca au probleme cu severele
Opțiuni
Seria S23 o sa primeasca One UI 7 in luna mai.
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Mai am de așteptat ceva ce raua im pare ca nu pres și cei cu s23 mai repede one ui 7 anu trecut one ui 6 lam primit o data cu lansarea serie s24