Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S pen k Z Fold 6

(Téma vytvořeno: 07-08-2024 10:55 PM)
277 Zobrazení
MartinFo
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, existuje k Fold 6 jiný S pen než ten, co je součástí prodávaného pouzdra? Našel jsem, že pro Fold 5 se prodává S pen Pro, který ale není podle technické podpory kompatibilní. 

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den. Problém S penu vy neměl být ani tak, že není kompatibilní, ale spíše, že tento model už se oficiálně neprodává a bude obtížnější ho sehnat, ale osobně si myslím, že by fungovat mohl. V případě pera pro Fold nejde o bezdrátové funkce (ty nejsou přítomny), ale zejména jde o mekčí hroty pera, které nepoškodi displej. Pero pro Fold5 by dle méhi mělo také být kompatibilní

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, u Foldů je Spen v krytu pasivní pero - zaměnitelnost mezi Fold5 a Fold6 by neměl být problém.

Pokud se budeme bavit o Spen Pro, tak to je již aktivní pero, připojené pomocí BT - má na sobě přepínač frekvencí tak, aby fungoval s dotykovou vrstvou u klasických zařízení se sklem, nebo právě na skládacích telefonech - v tomto případě jsem nic o kompatibilitě do budoucna (směrem k Foldu6) nenašel. Jediné osvědčené řešení by zřejmě bylo Spen Pro sehnat, zkusit spárovat a odzkoušet. A v případě nefunkčnosti vrátit ve 14denní lhůtě bez udání důvodu.

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den. Problém S penu vy neměl být ani tak, že není kompatibilní, ale spíše, že tento model už se oficiálně neprodává a bude obtížnější ho sehnat, ale osobně si myslím, že by fungovat mohl. V případě pera pro Fold nejde o bezdrátové funkce (ty nejsou přítomny), ale zejména jde o mekčí hroty pera, které nepoškodi displej. Pero pro Fold5 by dle méhi mělo také být kompatibilní

fajnsnek2
Řešení
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, u Foldů je Spen v krytu pasivní pero - zaměnitelnost mezi Fold5 a Fold6 by neměl být problém.

Pokud se budeme bavit o Spen Pro, tak to je již aktivní pero, připojené pomocí BT - má na sobě přepínač frekvencí tak, aby fungoval s dotykovou vrstvou u klasických zařízení se sklem, nebo právě na skládacích telefonech - v tomto případě jsem nic o kompatibilitě do budoucna (směrem k Foldu6) nenašel. Jediné osvědčené řešení by zřejmě bylo Spen Pro sehnat, zkusit spárovat a odzkoušet. A v případě nefunkčnosti vrátit ve 14denní lhůtě bez udání důvodu.

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Pokud chcete Spen z Fold 5, tak prodávám s krytem. Kryt pak můžete vyhodit https://mobil.bazos.cz/inzerat/188871658/samsung-pouzdro-s-perem-s-pen-pro-fold5.php
MartinFo
Journeyman
Možnosti
Díky, toto pouzdro (pro Fold 6) mám. Mohu ho ještě pár dní vrátit a tak přemýšlím nad průhledným slim pouzdrem a samostatným aktivním perem. Mám krásnou barvu crafted black a je mi líto ji schovat pod pouzdro.