Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Dezamăgit de samsung romania

(Subiect creat la: 06-03-2023 05:34 PM)
1482 Vizualizări
claudiu1975
Journeyman
Opțiuni
Am cumpărat la precomanda samsung zflip 4 în august 2022 iar în februarie 2023 telefonul nu mai funcționează , mai exact partea de sus a ecranului nu mai are touch, la balamale are dungi negre iar răspunsul samsung este ca e lovit pe interior. 
Adica nu garanție nu nimic fără ca telefonul sa prezinte urme de lovituri exterioare. Doar ca balamale au cedat, după 5 luni!!!!
Este telefonul prost sau Samsung își bate joc de clienți? 
Cum adică nu are garanție? Sau z flip 4 este un telefon pliabil care nu trebuie pliat pt ca își pierde garanția? 
Chiar nimeni nu își da seama de penibilul explicației... ca e lovit pe interior? Cum e asta?
21 Răspunsuri
claudiu1975
Journeyman
Opțiuni
Asa arata o balama după 5 luni și zic ei ca noi suntem de vina
E lovit pe interior și din cauza aia apare dunga neagra pe mijloc și ecranul partea superioară nu reacționează la atingereScreenshot_20230306_173543_Gallery_1000034861_1678116964.jpg
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
La cum arata balamaua aia ori telefonul a fost folosit ca soluție antistress ori scăpat si lovit de mama focului!
Faptul ca nu urme pe carcasa nu înseamnă ca interiorul nu poate fi afectat de șocuri.
claudiu1975
Journeyman
Opțiuni
Dar atunci trebuie precizat ca nu trebuie atins sau folosit. Trebuie ținut doar în cutia originala
Parca exact asta spuneau ca e un telefon msi rezistent decât 3.
Și te asigur ca nu a fost lovit sau folosit ca și antistres
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Am folosit un Flip 3 aproape un an si nu a aratat cum arata al tau. Nu l-am menajat, si totusi arata impecabil.

Nu stiu cum l-ai folosit... dar pare ca l-ai pliat invers.

claudiu1975
Journeyman
Opțiuni
Am avut și 3 și da a rezistat 1 an. Dar asta nu. Și nu a fost pliat. Chiar asa cretin nu sunt. Brusc sa blocat când vorbea soția la telefon.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Telefonul arata ca și cum l-ai scăpat pe jos și pliat invers.. nu spune nimeni să-l ții în cutie. Am Telefonul de o luna și îl folosesc zilnic.
claudiu1975
Journeyman
Opțiuni
Succes
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nici Flip, nici Fold nu se pot plia invers, asta ar presupune ca ecranul sa se "intinda" la modul cum este facuta imbinarea/balamaua. Cele doua indoituri vizibile in poza par a fi rezultatul blocarii balamalei si incercarii de a il inchide (plia) in mod fortat. Ca si cum s-a blocat in modul deschis si a fost indoit pentru a se inchide.

Eu as fi tentat sa dau dreptate omului daca nu sunt vizibile urme de soc exterior asa cum spune.

@claudiu1975, eu as solicita o expertiza, eventual opinie specializata a unei firme terte. Nu stiu unde ai mers cu telefonul la verificat dar cred ca ar mai trebui incercat sa discuti.

La service-uri din pacate, sunt atat persoane ok cat si incompetenti sau persoane care vor sa scape rapid de tine.

Exemplu, S21+ scapat in cada cu apa...a stat 15 sec maxim, nu s-a lovit, etc. După 1 ora, camera era neagra si dadea eroare, după inca 2 ore telefonul era mort complet. Mers in service in garantie, rezultatul expertizei: apa intrata in interiorul telefonului care a dus la deteriorarea acestuia....la un tel cu IP68 rating
Rezolvarea? S-a constatat desprinderea capacului spate, fapt care a dus la intrarea apei in cantitate mare in interior. S-a rezolvat pe garantie schimbandu-se, placa baza, camere, display, baterie, capac spate, etc....practic tel nou. Asta s-a intamplat sapt trecuta si service-ul a fost cel din Baneasa Shopping City.

Concluzia este ca nu sunt chiar incuiati la service si poti obtine o rezolutie favorabila daca ai cum explica

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

:-))) asta cu pliatul invers a fost o gluma.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Din partea ta stiu....da au preluat-o si altii si poate unii chiar cred 😂

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu am luat-o în serios 😅 știam că @ElfStone a făcut o mica gluma.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
😂😂😂Nu tu...cine citeste

claudiu1975
Journeyman
Opțiuni
Ai perfecta dreptate și din păcate unul pățit dar lumea crede ca glumesc . Chiar nu am lovit telefonul deloc iar balamale sunt îndoite demult după o utilizare normala. Iar samsung spune ca e lovit interior dar fără urme de contact. Asta e. E clar ca de la samsung nu mai cumpăr și sunt decepționat de modalitatea lor de comunicare și ton.
E clar un defect al telefonului dar accept ca sunt minoritar și ghinionist . Dar din toată inima NY va recomandam acest telefon extrem de sensibil
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Îmi pare sincer rău pentru ce ai pățit, poate nu trebuia să fac gluma respectiva. Arata rau telefonul, asta e cert. Doar că... am avut unul și a fost ok. Am prieteni care au avut probleme cu Fold 3 spre exemplu, dar fold 4 se comporta exemplar. Nu știu ce să zic, eu tot zic că depinde foarte mult de cum este utilizat.
As mai insista la Samsung.... Poate se rezolva in vreun fel.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Îmi pare foarte rău pentru aceasta problema. Totuși, mai insistă la Samsung.. poate găsești vreo rezolvare. Mai explica-le încă o dată ce s-a întâmplat și poate se rezolva problema. 

0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Nu cred ca este vina telefonul și mai degrabă este vina ta.
Nu cred ca telefonul se strâmbă ca îl ți în buzunar. Sigur și a luat o trântă și ai uitat. Am o cunostinta cu z flip 4 cumpărat acum 3 luni și este perfect funcțional telefonul.
Încearcă mai bine un telefon simplu. Asta este sfatul meu
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Sunt convins că se va găsi o modalitate de a rezolva cu bine această situație dacă realitatea este cea pe care o susții.
Trecând peste asta, nu trebuie să rămâi ancorat/ancorată în "supărarea" că mai glumim pe această platformă.
Mergi înainte, priveşte obiectiv, chiar există rezolvări întotdeauna fără a da vina pe cineva anume.
Contactează Samsung, contactează din nou serviceul autorizat solicitând o expertiză mai detaliată aşa cum ți-a recomandat şi @RapierXDA.

Nu uita că este vorba de tehnologie. Dacă uneori oamenii sunt cum sunt pentru că nu mai au răbdare să verifice atent toate aspectele, fă tu un efort şi treci peste aducând argumente autentice într-un mod civilizat, nu ceda doar pentru că nu ți-a acordat cineva respectul cuvenit.
Îți spune asta un om care a pierdut foarte multe în viață tocmai prin nepăsarea altora.
Aşa sunt oamenii, imperfecți. Dar chiar şi aşa imperfecți...unii au răbdare.

Succes!
🙂
claudiu1975
Journeyman
Opțiuni
Sincer va mulțumesc pentru suport și sa ma iertați pentru ca eram ff supărat și încă synt pe cei de la service-ul samsung. Am uitat sa va precizez ca era îmbrăcat în husa de protecție originala Samsung iar rezolvarea găsită de reprezentantă este sa plătesc 2200 ron ecranul, bateria,placa. Asta e supărarea mea. Mai pun 1000 și cumpăr altul.
E dureros
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Eu nu m-aş mira să existe persoane cuprinse de emoția plierii care ar fi tentate să încerce asta şi cu dispozitive din seria A, Note, S.
Vine vreo factură mare ceva... cam care ar fi primul gând? Plierea...😄
Cred că exact aşa a şi apărut conceptul iar cei de la Motorola l-au concretizat primii. Era cineva cu un dispozitiv compact şi într-un anume context a cedat nervos. Flipul a dus la alte standarde conceptul, dar nervii tot ăia vechi erau.
La Fold cred că tot aşa, dar avea tabletă nu smartphone.
Tehnologia asta...
MihaiCatalin
Pathfinder
Opțiuni
Am folosit flip 3, 4 fold 2, 3 nu m-am atașat de ele fiind telefoane de serviciu.. însă nu am avut probleme. Te superi degeaba pe Samsung România. Nu au clar nicio vina ca tu l-ai întors peste cap...
0 Aprecieri