Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Screenshot S24.

(Téma vytvořeno: 31-01-2024 09:23 PM)
601 Zobrazení
smitino
Voyager
Možnosti
Zdravím, prosím Vás, chcel by som sa spýtať na problém so screenshotom na S24.
Klasický bočnými tlačidlami funguje,tak isto pri zapnutom bočnom panely a výberu úlohy snímky obrazovky funguje v poriadku . Problém mám urobiť screenshot pohybom dlane,resp.neurobim ju tou dlaňou vôbec, skúšali 4 osoby a nič, aj kryt som dal dole,a nič. V nastaveniach je možnosť snímky dlaňou zapnutá. Má niekto prosím skúseností, poprípade info v čom by mohol byť problém?
Ďakujem. 
16 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas,ja to mam zapnute na folde-4,cez pohyby a gesta v nastaveniach,snima sa bokom dlane od praveho rohu potiahnutim po displeji k lavému spodnemu rohu.Mam zapnutu aj citlivost displeja pri pouzití ochranneho skla a cez kryt s ochrannou skla zatiaĺ funguje bezproblémov.👍😉🖐
0 Like
smitino
Voyager
Možnosti
Ďakujem, všetko je zapnuté, snímanie skúšali 4 osoby v rôznom čase, ani reštart nepomohol,ani videá na nete nepomohli,škoda.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobrý večer.
Mne osobne to na S24U funguje normálne a to som ani nič nenastavoval 🤔
0 Like
smitino
Voyager
Možnosti
Zdravím,ani ja,len som potreboval screen a nešlo mi to.Tak som pátral prečo.
Ak by to nešlo iba mne,tak ešte dobre,možno mám krivé ruky a nesprávne pohyby, ale 4 dospelí ľudia a nič. Všetci sme to testovali aj na telefónoch Note10,S21,S22U a S23...a väčšinou fungovalo.
Už som to vzdal,je to škoda,pre mňa dôležité a šikovného gesto,ktoré mi nefunguje.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Je to zaujímavé, pretože doteraz som s tým nemal žiadny problém. A aj na S24U to funguje normálne...

Pokiaľ je to v nastaveniach zapnuté, tak nevidím dôvod prečo by to nemalo fungovať.

Nemáte na displej nejakú fóliu, alebo sklo, ktoré by mohlo nejako "kaziť" gesto?
0 Like
smitino
Voyager
Možnosti
23PeterK....mám nalepenú fóliu, ktorú som kupoval s telefónom na samsungu,ale je tenká a nemyslím si, že to je v nej,na Note10 a S22U,ktoré sme skúšali sú tvrdené sklá, a fungovalo.
No záhada ala paranormal.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný večer,
pokiaľ máte funkciu aktivovanú a nefunguje, tak skúste nasledovné:
1. Pokiaľ používate navigačné gestá vyskúšajte ich na chvíľku deaktivovať a skúste spraviť screenshot. Prípadne ak máte zprava doľava gesto späť skúste robiť screenshot zľava doprava.
2. Niekedy v tomto pomôže ísť do bezpečného režimu, tam to skúsiť a restartovať telefón.
3. Niekedy pomôže tiež wipe cache partition.
danisp1704
Mastermind
Možnosti
No neviem,ja to mam aj cez sklo a fachčí bezproblemov,skusal som to na kolegovej Ultre 24 tiez bezproblémov,nema sice sklo,ale po nastavení v menu ziadny problém.🤔
0 Like
smitino
Voyager
Možnosti
Zdravím,ďakujem všetkým za pomoc.
Vyskúšal som už všetky možnosti,aj núdzový režim aj wipe cache partition,pohyb zlava,zprava,...no screenshot pohybom dlane mi nefunguje.
Iba kolegovi sa to dnes podarilo raz z 10 pokusov,inak nič.
Takže som to už vzdal.
Aktivoval som bočný panel,a vybral iba úlohu so screenshotom.
Ešte raz ďakujem, pekný deň.
0 Like