Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

S24 ultra - Aktualizace na android 15/ one ui 7

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
294 Zobrazení
KarlGrau
Journeyman
Možnosti
Ahoj, pořád čekám na aktualizaci ze 14/6.1 na 15/7 a přijde mi to už docela dlouho... všichni kolem už mají 15... jak jste na tom vy?

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Zkusil bych ještě aktualizovat SW přes Smart switch v PC. Jsou případy, kdy to pomohlo. Případně flashnout přes Odin (na vlastní riziko).

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
12 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @KarlGrau 

máte českou distribuci? Řada S24 již aktualizaci obdržela, tak zkuste vyvolat update ručně, případně zkontrolovat zmíněnou distribuci. Nepřehrával jste software?

0 Like
KarlGrau
Journeyman
Možnosti
No právě... přijde mi to divný. Co jsem koukal, tak romku vydali 22.4. a tak dlouho na distribuci asi úplně nepotřebujou. Asi mi nezbude nic jinyho než to flashnout přes odin. Ale chtěl bych vědět proč mi to nenabídne ktuakizaci samo
0 Like
KarlGrau
Journeyman
Možnosti
Kupovanej na samsung.cz, měla by to být mezinárodní verze, s tím by neměl být problém. Origo firmware, poslední OTA aktualizace někdy v březnu 1746562617198.jpg
0 Like
Sestbit
Pathfinder
Možnosti
Já teď svůj S24 U prodávám a taky aktualizaci stále nemá, nechápu.
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Zkusil bych ještě aktualizovat SW přes Smart switch v PC. Jsou případy, kdy to pomohlo. Případně flashnout přes Odin (na vlastní riziko).

0 Like
Jhsoftserv
Helping Hand
Možnosti

Dajte vedieť aký product code (sales code) máte v telefóne - asi nemáte EUX (môžete zistiť na webe https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s24-ultra/firmware/#SM-S928B aké verzie full firmware  sú dostupné, product code zistíte napr. cez apku device info... - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.liuzh.deviceinfo, a na karte device nájdete Product code (...posledné 3 miesta, alebo Sales code ). Je viac metód a apiek ako to zistiť, túto ale používam dlhodobo na podrobné informácie v telefóne. Je fajn.) a zistím, či je dostupná aktualizácia. P.s. skúšali ste asi vyhľadať cez aktualizačný systém v mobile dúfam v nastaveniach?

1. Samsung S25 Ultra 12GB / 1TB, Titanium Gray, Android 15, One UI 7.0, S938BXXS3AYDA + Galaxy Buds3, Amazfit GTR 47, Stainless Steel, 1.3.8.04
2. Oneplus 6 8/256 GB, Android 15, lineage 22.2, 3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Android 15, lineage 22.2

Jh.soft.serv - 14 phones - 1/2 years cycle rate - 21.43% conservation
Jardodo
Explorer
Možnosti
Aktualizácia prebehla už pred pár týždňami, dokonca 23.4. už bola aj bezpečnostná záplata nového androidu, všetko pracuje ako má.. 1746596037921.jpg
0 Like
KarlGrau
Journeyman
Možnosti
Právě že by mělo být vše v pořádku, telefon je kupovan z cz distribuce... do pátku potrebuju být kvůli práci na příjmu ale zkusím ten smart switch a o vikendu to flashnu, když nic nepomůže1746601538002.jpg
0 Like
Jhsoftserv
Helping Hand
Možnosti

To že je z CZ distribúcie neznamená že musí byť s product code-om EUX, (resp. u Vás O2 má svoj), dovážajú rôzni predajcovia - ale ak je od samsungu???? tak to by ma prekvapkalo.

overil by som ten product code cez device info. Ak je EUX alebo O2C tak jedine stiahnuť z https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s24-ultra/firmware/#SM-S928B a flashnúť cez odin

P.s. ten obrázok si upravte, resp. zmažte, máte tam svoje čísla a určite nechcete aby vás hocikto otravoval 🙂

1. Samsung S25 Ultra 12GB / 1TB, Titanium Gray, Android 15, One UI 7.0, S938BXXS3AYDA + Galaxy Buds3, Amazfit GTR 47, Stainless Steel, 1.3.8.04
2. Oneplus 6 8/256 GB, Android 15, lineage 22.2, 3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Android 15, lineage 22.2

Jh.soft.serv - 14 phones - 1/2 years cycle rate - 21.43% conservation