Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S24+ Android auto

(Téma vytvořeno: 14-02-2024 10:07 AM)
1185 Zobrazení
Lui0102
Journeyman
Možnosti
Ahojte, ma este niekto okrem mna problem s android auto? Telefon napojim a nereaguje len nabija. Stara s10+ ide v poho.
Skusal som pozret ci neni nastaveny len na nabijanie pri pripojeni usb ale je tam AA povolenie.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
smitino
Voyager
Možnosti
zdravím, súbor na PC nainštalujte,následne po otvorení postupujte podľa info...treba usb kľúč aspoň 32Gb,aplikácia všetko spraví, stiahne aktualizáciu a skopiruje na usb,potom už iba pripojiť usb do auta a postupovať podľa pokynov na obrazovke.
Vyhradte si na to čas, trvá to cca 20-45min,závisí či aktualizujete aj mapy,alebo iba soft.
Nech sa podarí.

20240219_112657_1000007300_1708338417.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
26 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas problem s Aa pripojenim sú aj na S-23 kach.Podla nedavneho clánku z netu(posielam adresu),sa na tom pracuje,pravdepodobne automobilky pracujú na aktualizacii,aby bola zarucená kompatibilita so zariadenim s novym softom.😉🖐https://touchit.sk/samsung-galaxy-s24-problem-android-auto/587576
0 Like
Lui0102
Journeyman
Možnosti
Vdaka za info, cize nakonec sa budem muset niekam objednavat do servisu s autom koli update SW auta? 🤦 och, dufam ze to bude zvolavacka
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Nemate zač,ale informoval by som sa radšej este v servise nato.🖐
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

Škoda, Volkswagen, Audi, Seat maju potvrdené problémy s S24 sériou. O akú značku auta ide?

23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobrý deň.
Ako sa tu už spomínalo, problém s kompatibilitou má predovšetkým SW vozidiel VW Group.

Aktualizácia SW vozidla by mala problém vyriešiť. Je potrebné sa informovať vo servisných zariadeniach dealera
Lui0102
Journeyman
Možnosti
Peugeot 🤔
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

No tak to treba u nich overiť 👍🏻👍🏻 držím palce, nech sa to čím skôr porieši

0 Like
Kacmarpet
Pioneer
Možnosti
Ja by som mal tiež otázku. Je vhodné mať telefón stále prepojený s káblom s infotaimentom v aute, nakoľko zrkadlenie nefuguje. Neničí to batériu keďže je telefón permanentne pripojený? Ako to riešite vy? Ďakujem
0 Like
Lišák
Journeyman
Možnosti
Dnes odskušané s24Ultra na Škoda octavia 3 a funguje bez akýchkoľvek problémov.
0 Like