Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Prehrievanie

(Téma vytvořeno: 13-05-2025 07:46 PM)
134 Zobrazení
marek505ke
First Poster
Možnosti
Zdravicko.ludia mam problem po aktualizacii s24 ultra sa mi telefon prehrieva najviac pri fotakoch. Ked sa telefon pripoji autu a pouzivam adroid auto tak je to neskutocna teplota. Ma niekto taky problem?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Vo všeobecnosti sa odporúča po veľkej aktulizácii - obzvlášť, ak sa prejavujú problémy - urobiť Factory reset.

Osobne by som vyskúšal aspo Wipe Cache. Prípadne skúsiť preinštalovať najviac "postihnuté" aplikácie 

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Brunozbruna
Voyager
Možnosti
Po aktualizaci na uživatelské rozhraní 7 se mi můj telefon S24 zvýšeně přehříval. Naštěstí se v poslední době situace zlepšuje, jak co se týče výdrže baterie, tak i zahřívání. Provedl jsem vyčištění mezipaměti. Podle jiných zdrojů si baterie po přechodu na nové uživatelské rozhraní musela znovu "sednout". 😊
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Vo všeobecnosti sa odporúča po veľkej aktulizácii - obzvlášť, ak sa prejavujú problémy - urobiť Factory reset.

Osobne by som vyskúšal aspo Wipe Cache. Prípadne skúsiť preinštalovať najviac "postihnuté" aplikácie 

dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti
Neustále doporučované tovární nastavení je nesmysl, běžný uživatel nebude každý rok tohle podstupovat. Vyčkejte několik dní než se srovná baterie. Nicméně to že se nejen S24 Ultra přehřívá je běžný stav, nikdy se ten telefon nevypnul, ale v létě bylo normální, že snížil jas displeje a to tak, že prakticky nebylo nic vidět.
S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
0 Like
marek505ke
First Poster
Možnosti
Uz je to mesiac co som po aktualizacii a prehrievanie je stale a najme v aute ked bezi autoandroid s vypnutym displajom . Tak neviem preco sa mi to deje
0 Like
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti
Koukněte do Péče o zařízení co vám nejvíc žere baterku.
S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
0 Like
marek505ke
First Poster
Možnosti
Ok skusim dnes pripojot fon na auto a pozriem to, ale moj odhad bude ze to ma nieco spolocne z gsm modulom alebo bluetooth najvic ze je horuco v hornej casti telefonu pri fotoaparatoch
0 Like