Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android auto

(Téma vytvořeno: 09-05-2025 06:08 PM)
164 Zobrazení
HonzaPrchy
Journeyman
Možnosti
Ahoj chtel bych se zeptat na problem ktery resim v aute, pri pripojeni telefonu kabelem k autu se me dost casto neukazuji mapy google.Z 10 pokusu se to podari jednou. V mobilu v aplikaci android auto se me kolikrat ani neukaze aplikace mapy nekdy ano nekdy ne jak se telofonu asi chce neresil nekdo podobny problem?

image

0 Like
7 Odpovědi
HonzaPrchy
Journeyman
Možnosti
Chvilku potom co tam mapy jsou jdu opet do nastaveni android auto a uz tam zase mapy nejsou a tak je to porad dokola1746807261624.jpg
0 Like
Roxtor
Apprentice
Možnosti
Ahoj, měl jsem podobný problém. Vyměnil jsem kabel a bylo po. Jelikož ten co jsem tam měl byl nalomenej někde uprostřed. Zajímavé bylo, že mi nefungovaly jenom mapy 😂 Kolegovi jsem zas nastavoval v telefonu mapy jako výchozí. Ale tomu se nezobrazovaly vůbec.
0 Like
HonzaPrchy
Journeyman
Možnosti
Ja prave nechapu ze pokud jdu do nastaveni android auta jeste bez připojení k autu tak v nastaveni ty mapy nejsou k zobrazeni
0 Like
Tankboy
Explorer
Možnosti
Pokud je dlouho nepoužíváte, telefon uspí aplikaci a pak tam není vidět. Musíte mapy spustit a pak se znovu objeví. Taky jsem tohle řešil 😀
0 Like
HonzaPrchy
Journeyman
Možnosti
Ja uz treba delal i to ze sem zapnul v telefonu mapy pak pripojil kabel a stejne nic jen se z auta ozival hlas navigace😂
0 Like
smitino
Voyager
Možnosti
No vidím, že chýbajú aj kalendár, počasie,smartTings...ako na prvom screenshote,tie fungujú?Určite by som ale vypol v telefóne možnosť uspať apku mapy,tiež by som skúsil aj výmenu kábla ako píše @Roxtor,aj keď pre mňa zaujímavá info...
Tiež aktualizovať verzie mapy a AA.
0 Like
DingoMarcel
Explorer
Možnosti
Mal som podobny problem , treba ist do info aplikacie a bateriu prepnut na optimalizovane, je mozne ze sa ti to preplo do obmedzeneho rezimu a potom to nezobrazuje v android auto.
0 Like