Ahoj chtel bych se zeptat na problem ktery resim v aute, pri pripojeni telefonu kabelem k autu se me dost casto neukazuji mapy google.Z 10 pokusu se to podari jednou. V mobilu v aplikaci android auto se me kolikrat ani neukaze aplikace mapy nekdy ano nekdy ne jak se telofonu asi chce neresil nekdo podobny problem?
Ahoj, měl jsem podobný problém. Vyměnil jsem kabel a bylo po. Jelikož ten co jsem tam měl byl nalomenej někde uprostřed. Zajímavé bylo, že mi nefungovaly jenom mapy 😂 Kolegovi jsem zas nastavoval v telefonu mapy jako výchozí. Ale tomu se nezobrazovaly vůbec.
No vidím, že chýbajú aj kalendár, počasie,smartTings...ako na prvom screenshote,tie fungujú?Určite by som ale vypol v telefóne možnosť uspať apku mapy,tiež by som skúsil aj výmenu kábla ako píše @Roxtor,aj keď pre mňa zaujímavá info... Tiež aktualizovať verzie mapy a AA.
Mal som podobny problem , treba ist do info aplikacie a bateriu prepnut na optimalizovane, je mozne ze sa ti to preplo do obmedzeneho rezimu a potom to nezobrazuje v android auto.