Poraď se ohledně výběru toho nejvhodnějšího zařízení a příslušenství se Samsung expertem, aby maximálně odpovídalo tvým požadavkům. Live chat je... Zobrazit příspěvek
Ahoj všem, už poněkolikáté se mi stalo, že se mi ztlumily zvuky při oznámení (SMS, Messenger,...) i upozornění, když mi někdo volá. Jediné co tento... Zobrazit příspěvek
Nebude to trvat dlouho a oslavíme všichni společně rok slibů a čekání na doplnění české jazykové sady do AI funkcí. Opravdu jsem velmi rád, že za... Zobrazit příspěvek
Ahojte ma niekto problém na s24U ze keď vysloví Hey Google alebo Ok Google zobrazí sa len biely rámček po obvode displejadispleja ale žiaden príkaz... Zobrazit příspěvek
Dneska se mi stala taková podivná příhoda - při prohlížení v samsung browser jsem se dotkl pravého horního rohu, telefon zavibroval a aplikace se... Zobrazit příspěvek
Jaký máte názor na politiku samsungu ohledně SW za posledních pár let? Je sice krásné, že Samsung postupem času navýšil počet velkých aktualizací... Zobrazit příspěvek
Nazdar všetci,mám problém s pripojením či do PC alebo do Android auta, vždy my len začne nabíjať, skúšal som rôzne káble už a aj iné mobili na... Zobrazit příspěvek
Zdravím vás mam S24 a mam AI gemini asistenta na miesto google asistenta a nefunguje mi hlasové ovládanie toho gemini a co čítam tak píšu ze je... Zobrazit příspěvek
Ahojte, po stiahnutí aktualizácie a reštarte sa sim karta nepripojila do mobilnej siete. Ani po vytiahnutí a vyskúšaní na oboch sim slotoch. Pomôže... Zobrazit příspěvek
Takže ludia čo použivaju S24 seriu tak mam pre vas smutnu spravu Januarova aktualizacia dorazila nedočkali sme sa rovno One UI 7 a ani neviem... Zobrazit příspěvek
Občas mi nepřijde sms. Přišel jsem na to tak, že po restartu mi jich přišlo třeba 5 najednou. Byly staré i několik dní. U operátora mi poradili, ať... Zobrazit příspěvek
Je zde někdo, kdo už na S24 Ultra už dostal lednovou aktualizaci? Zaprvé už je únor(aktualizaceeee, chceme víc aktualizacííí!) a za druhé to dává... Zobrazit příspěvek
Byl by tu někdo tak hodný a pomohl mi nastavit fotoaparáty? Případně poskytl nějaké rady či tipy? Předem děkuji
Ps: samsung galaxy s24... Zobrazit příspěvek