Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

YouTube Shorts ovládací prvky

(Téma vytvořeno: před 4 týdny)
197 Zobrazení
Busagen
Journeyman
Možnosti
Nejdou mi vypnout ovládací prvky v shorts. Už jsem zkusil snad všechno, včetně vymazání dat, mezipaměti, odinstalování, nainstalování, nastavení v YouTube, nastavení v telefonu a pořád se ovládacích prvků nemůžu zbavit. Poradíte? Třeba něco přehlížím.

image

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Busagen
Journeyman
Možnosti
Aktualizace.
Už jsem vzdal veškerá snažení, ale...
Právě jsem dal telefon na bezdrátovou nabíječku a po chvíli koukám, mám na zamykací obrazovce ikonu usnadnění. Prostě z ničeho nic, sama od sebe. Nechci to tam, tak jsem šel do nastavení, že to vypnu a pak mi to došlo. Ale může to být jen teorie. Podpora Samsung mi přes vzdálenou správu upravila/opravila nastavení telefonu. A opravdu. YouTube Short je bez ovládacích prvků a zůstalo to tak i po vypnutí usnadnění. 🙏 👏
Jsem jen zvědavý, jak dlouho to vydrží. 🙏

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
16 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
To bude nejaka blbost 🙃 v tom samom ucte to robi na viacero zariadeniach?
Co iny ucet?
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@Busagen krásny deň, neváhajte nám dať vedieť, či sa podarilo problém vyriešiť 😉

0 Like
Busagen
Journeyman
Možnosti
Hezký večer přeji, zatím se nezadařilo.
0 Like
Viki1690
Student
Možnosti
Taky jsem to měl u youtube a myslím, že jsem to vypnul přes položku usnadnění v nastavení telefonu. Na YouTube jsou i videa jak tlačítka vypnout.
0 Like
Tatv5a
Voyager
Možnosti
Ooo
0 Like
Busagen
Journeyman
Možnosti
Mám to vypnutý. Jak v apce, tak v telefonu. Viz zadání vlákna.... 🙏
0 Like
Viki1690
Student
Možnosti
Pokud se Vám to ještě nepodařilo vyřešit tak ještě zkuste v nastavení telefonu/ usnadnění/ instalované aplikace a vypnout položku voice acess Pokud tlačítka nezmizí tak pak v aplikaci youtube/ nastavení/ usnadnění přístupu/ přístupnost v přehrávači vypnout a zase zapnout.
0 Like
Busagen
Journeyman
Možnosti
Děkuji, zatím se nezadařilo. Voice acess mám vypnutý a přístupnost v nastavení YouTube i telefonu už mám proklikanou od hora až dolů 10x. Hledal jsem jestli něco není i ve vývojářském nastavení. Nic. Podpora YouTube a stejně tak podpora Samsung k ničemu. Respektive jedna mlčí, a neodpoví ani "neotravuj" a druhá se odkazuje na tu první.
Malinko doufám, jestli to nevyřeší ta nová velká aktualizace co nás čeká. 🙏
0 Like
Viki1690
Student
Možnosti
Tak zkuste voice acess zapnout a pak vypnout. Třeba to pak půjde. Zkoušel jsem voice acess zapnout a tlačítka v youtube jsem měl taky a když jsem ho vypnul a v aplikaci youtube jsem vypnul a znovu zapnul přístupnost v přehrávači tak zmizely.
0 Like