Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Notes 🥰

(Téma vytvořeno: 06-02-2025 11:36 AM)
213 Zobrazení
JHill-Ionas
Pathfinder
Možnosti
Dobrý den,

Samsung Notes

mám dotaz.
Používám od roku 2014 Samsung Notes (Note 4, Note 8, Tab2016 a dnes už S24Ultra a Tab S9 FE 5G).
Od začátku to funguje následovně. Pro vedení osobní i firemní agendy jsou pro mě poznámky Notes nedílnou součástí každodenního života!
Jednou za rok promažu a je hotovo, ale i tak se bavíme o 300, až 400 poznámkách na rok.

A teď se zeptám;
Když mám aktuálně 4 zařízení (Pc, telefon, tablety dva), které fungují na Samsung Notes v plé synchronizaci, bude to tak i s přechodem na UI7?

Prosím.jen o jediné, nepotřebuji odkaz na jiné aplikace, bavíme se jen o 

Samsung Notes

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
nevidím dôvod prečo by nemali. Pokiaľ máte zapnutú synchronizáciu so službou Samsung Cloud, tak by v tom nemal byť problém. Mne sa poznámky do S25 Ultra s One UI 7 synchronizáciou preniesli bez problémov.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobrý deň.
Samsung Notes nie sú nijako ovplyvnené novým UI. Stále je to v princípe tá istá aplikácia. Poznámky nemajú žiadny nový formát alebo niečo podobné 🙂

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
nevidím dôvod prečo by nemali. Pokiaľ máte zapnutú synchronizáciu so službou Samsung Cloud, tak by v tom nemal byť problém. Mne sa poznámky do S25 Ultra s One UI 7 synchronizáciou preniesli bez problémov.
JHill-Ionas
Pathfinder
Možnosti
A když vytvoříte poznámku na S25U v UI7 a dále s ní pracujete na dalším zařízení, tak vše funguje? Díky za info
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Áno, upravím poznámku na jednom zariadení a zmena sa synchronizuje aj do druhého zariadenia. Ide to oboma smermi.
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobrý deň.
Samsung Notes nie sú nijako ovplyvnené novým UI. Stále je to v princípe tá istá aplikácia. Poznámky nemajú žiadny nový formát alebo niečo podobné 🙂
P33
Navigator
Možnosti
Funguje. Potvrzuji po přechodu na S25U.
0 Like