Schließen

Wonach suchst du?

abbrechen
Suchergebnisse werden angezeigt für 
Stattdessen suchen nach 
Meintest du: 

Originalthema:

Problém s pripojením USB

(Thema erstellt am: 06-02-2025 01:32 PM)
383 Anzeigen

Ich habe dieses Problem auch

Ado1997
Journeyman
Optionen
Nazdar všetci,mám problém s pripojením či do PC alebo do Android auta, vždy my len začne nabíjať, skúšal som rôzne káble už a aj iné mobili na android auto. Proste som to kombinovať a všetko ide, jedine môj samsung galaxy s24 akože by nechcel komunikovať nijak inak len nabíjať chce.
0 Likes

1 Lösung

Akzeptierte Lösungen
Lösung
Tankboy
Explorer
Optionen

Ahoj , jápoužil tento kabel. https://www.alza.sk/swissten-textilni-datovy-kabel-usb-c-0-2-m-cerny-d6113695.htm#reviews   Akorát mám v délce 30 cm.  Originální kabel ani jiné podobně dlouhé nefungovaly. Teorve když jsem fakt koupil kabel o délce 30 cm, tak to naběhlo.  Pokud ti to ani pak nepůjde, tak bude zakopaný pes někde jinde.

Lösung in ursprünglichem Beitrag anzeigen

22 Antworten
potasm
Samsung Members Star ★★★
Optionen
Dobrý den @Ado1997
zkoušel jste svůj telefon připojit i originálním kabelem předpokládám. Když telefon připojíte, nemáte nastavenou volby "pouze nabíjení"? Zkuste po připojení sjet roletou dolů a zkusit možnost přepnout např. na přenos dat.

Ado1997
Journeyman
Optionen
To nie lebo originál je 2x usbc a do auta potrebujem usb-A

Mne po pripojení ani nevypise nič, automaticky nabíja, vo vývojársky nastaveniach mam normálne zvolene prenos dát
0 Likes
potasm
Samsung Members Star ★★★
Optionen
No ten kabel může být problém. Případně spoustě lidem pomohlo u výrobce vozu aktualizovat infotainment ve svém voze, poté již AA fungovalo správně.

Ado1997
Journeyman
Optionen
Akurat som ho koli tomu aktualizoval dneska ale ajtak nejde
0 Likes
Ado1997
Journeyman
Optionen
Nevadi keby som dal ten original kabel cez redukciu?
0 Likes
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Optionen
Pekný deň,
skúšali ste už vypnúť funkciu Automatický blokovač?
Nájdete v nastaveniach - zabezpečenie a ochrana osobných údajov.
Ado1997
Journeyman
Optionen
Vypnutý je1738848845749.jpg
0 Likes
OXO37
Troubleshooter
Optionen
Když stáhnete lištu, objeví se pouze "nabíjení přes USB"? Klikněte na to (někdy i 2×). Pak se objeví nabídka s dalšími možnostmi. Funguje to i při zapnutém "Automatické blokování -> Maximální omezení".1738865352580.jpg1738865359188.jpg
0 Likes
Ado1997
Journeyman
Optionen
Ano skusal,mam ho vypnuty
0 Likes